Saçını ve sakalını kesti! Hasan Can Kaya rolü için imaj değiştirdi

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen 48. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde sunucusu olduğu 'Konuşanlar' programıyla 'En İyi Dijital İçerik' ödülünün sahibi olan 32 yaşındaki komedyen Hasan Can Kaya, rolü için imaj değişikliğine gitti. Yapımcılığını ve senaristliğini üstlendiği ve aynı zamanda kadrosunda yer alacağı "Çok Aşk" filmi için saçını ve sakalını kesen Hasan Can Kaya'nın son hali görenleri şaşırttı.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programının sunucusu Hasan Can Kaya şimdilerde "Çok Aşk" filmiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünü üstlendiği “Çok Aşk” filminin çekimlerine başlayan Hasan Can Kaya rolü için imaj değişikliğine gitti. Büşra Pekin, Uğur Yücel, Şebnem Sönmez, Barış Yıldız, gibi isimlerle birlikte kamera karşısına geçen 32 yaşındaki komedyen saçını ve sakalını kesti.

YENİ HALİ ŞAŞIRTTI


İzleyicilerin daha uzun saçlı ve sakallı görmeye alışık olduğu Hasan Can Kaya'nın son hali görenleri şaşırttı. Ünlü komedyen yeni haliyle sosyal medyada gündem oldu. Yeni halini Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Kaya, gönderisine Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerine çok teşekkür ederim ❤️ (Sakallarım ve saçlar film çekimleri dolayısıyla gitti. Geri gelecek)'' notunu düştü.

İşte Hasan Can Kaya'nın son hali:

Saçını ve sakalını kesti! Hasan Can Kaya rolü için imaj değiştirdi

Saçını ve sakalını kesti! Hasan Can Kaya rolü için imaj değiştirdi

Saçını ve sakalını kesti! Hasan Can Kaya rolü için imaj değiştirdi ile ilgili etiketler Hasan Can Kaya Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.