Sacha Boey'den sonra Bayern Münih'ten bir bomba daha! Bu sefer bedel 90 milyon euro

Devre arasında rekor bonservis bedeliyle Galatasaray'dan Sacha Boey'i transfer eden Bayern Münih, gözünü yeni bir hedefe dikti. Alman devinin bu seferki hedefinin bedeli 90 milyon euro. Bayern Münih Sacha Boey için 30 milyon euro bonservis ödemiş ve 5 milyon euro bonus taahhüt etmişti.

Devre arasında Galatasaray'dan 30+5 milyon euroya Sacha Boey'i transfer eden Bayern Münih, yaz transfer sezonu için bomba bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

SACHA BOEY'DEN SONRA BİR BOMBA DAHA

Bayern Münih'in devre arası transfer döneminde Barcelona'ya Araujo için iki kez teklif yaptığı ancak Katalan ekibinin bu teklifleri kabul etmediği belirtildi.

90 MİLYON EURO'LUK TEKLİFLERE RET

Mundo Deportivo'da yer alan habere göre, Bayern Münih, 24 yaşındaki futbolcunun transferi için ilk etapta Barcelona'ya 70+20 milyon euro'luk bir teklif sundu. Barcelona bu teklifi geri çevirdi.

Bayern Münih'in bu teklifinin reddedilmesinin ardından bu kez 80+10 milyon euro'luk bir teklif gönderdiği ancak Barcelona'nın ikinci teklifi de kabul etmediği kaydedildi.

BARCELONA BIRAKMAK İSTEMİYOR

Barcelona'nın, Uruguaylı savunma oyuncusunu projesinin önemli bir parçası olarak gördüğü ve Araujo'ya gelecekte kaptanlık vermeyi düşündüğü aktarıldı.

YENİ SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ

Araujo'nun da Barcelona'da kalmak istediği ve genç futbolcunun menajerinin Katalan ekibinin sportif direktörü Deco ile yeni sözleşme için görüşme halinde olduğu öne sürüldü.

2020 yılından bu yana Barcelona'nın A takımında forma giyen Araujo'nun Katalan ekibiyle mevcut sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Sacha Boey'den sonra Bayern Münih'ten bir bomba daha! Bu sefer bedel 90 milyon euro ile ilgili etiketler Bayern Münih Sacha Boey
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.