Sacha Boey için karar vakti! Galatasaray'ın sağ beki Dünya Kupası öncesi seçimini yapacak

Süper Lig devlerinden Galatasaray forması giyen Sacha Boey, performansıyla adından oldukça fazla söz ettirmeye başladı. Genç sağ bek için önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Boey'in milli takım kariyeri için karar aşamasında olduğu öğrenildi.

Galatasaray'ın yükselen yıldızı Sacha Boey için karar verildi. Katar 2022 FIFA Dünya Kupası'na odaklanan Kamerun'da teknik direktör Rigobert Song, Sacha Boey ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Song, Özbekistan ve Güney Kore maçı öncesinde Galatasaray'ın sağ bek oyuncusunun kadroda olmadığını ifade etti.

"BOEY İÇİN VAKTİMİZ YOK"

Futbolculuk döneminde Galatasaray forması da giyen Song, Boey için açıklama yaparken, "Sacha Boey için kapı her zaman açık. Yoğun bir programımız ve o olmadan yapacağız. Boey bizim beklememizi istiyor ama buna vaktimiz yok" diye konuştu.

Sacha Boey için karar vakti! Galatasaray'ın sağ beki Dünya Kupası öncesi seçimini yapacak

BOEY, FRANSA MİLLİ TAKIMI'NI HEDEFLİYOR

Kemal Tamtürk'ün derlediği habere göre; Song, çifte vatandaşlığı bulunan oyuncular konusunda sorunlar yaşandığını da dile getirdi.

Bilindiği üzere Sacha Boey, Fransa Milli Takımı'nda forma giymek istiyor. Boey bu sezon Galatasaray'da 6 maçta 538 dakika süre aldı ve skor üretemedi.

Sacha Boey için karar vakti! Galatasaray'ın sağ beki Dünya Kupası öncesi seçimini yapacak ile ilgili etiketler Galatasaray Kamerun Fransa Sacha Boey
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.