Sacha Boey, Abdülkerim Bardakcı ve Kerem Aktürkoğlu için tribünde özel misafir! Devler yakın takipte

Galatasaray'ın kadrosundaki yıldız oyuncular Sacha Boey, Abdülkerim Bardakcı ve Kerem Aktürkoğlu'nu izlemek için bugün oynanacak derbiye özel misafirler gelecek. Avrupa'nın dev kulüplerinin temsilcileri transfer etmeyi düşündükleri oyuncuları canlı olarak takip edecek.

Galatasaray'ın yıldız oyuncuları Sacha Boey, Abdülkerim Bardakcı ve Kerem Aktürkoğlu için bu akşam Rams Park'ta özel misafirler olacak. Kadronun parlayan yıldızlarını yerinden takip edecek olan Avrupa devlerinin temsilcileri, transfer raporunu kulüplerine iletecekler.

SACHA BOEY, ABDÜLKERİM BARDAKCI VE KEREM AKTÜRKOĞLU HEDEFTE

İngiliz ve Alman kulüpleri, Sacha Boey için temsilcilerini gönderirken, Kerem Aktürkoğlu için Atletico Madrid ve Tottenham yetkilileri rezervasyon yaptırdı.

İKİ MAÇTA TAKİP EDİLECEKLER

Rus ekipleri ise Abdülkerim Bardakcı için stattaki yerini alacak. CSKA Moskova ve Lokomotiv Moskova kulüpleri, Abdülkerim'in transferi için Türkiye'ye çıkarma yapacak.

Tüm kulüpler arka arkaya oynanacak iki karşılaşmayı takip edecek. 

(Milliyet)

Sacha Boey, Abdülkerim Bardakcı ve Kerem Aktürkoğlu için tribünde özel misafir! Devler yakın takipte ile ilgili etiketler Sacha Boey Abdülkerim Bardakcı Kerem Aktürkoğlu Galatasaray Derbi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Emekli adamı kaçırıp işkence ettiler...

Üsküdar'da 56 yaşındaki emekli M.A. 3 kişi tarafından sokak ortasında dövülerek kaçırıldı, para ve kredi kartları gasp edildi. Dehşet anları saniye saniye kameralara kaydedilirken operasyon sonucu 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. M.A.'nın hastanedeki tedavisi sürüyor.