Saç çıkaran 8 doğal yöntem! Avuç avuç dökülüyorsa tehlike çanları çalıyor!

Saç çıkaran 8 doğal yöntem! Avuç avuç dökülüyorsa tehlike çanları çalıyor! Erkek kadın fark etmeksizin en önemli aksesuarlardan birisi de saçlarımızdır. Her gün ufak ufak dökülmesi son derece normaldir. Ancak saçlarınız avuç avuç düküldüğü zaman tehlike çanları çalıyor demektir. Stres, ilaç kullanımı gibi nedenlerle dökülen saçları yeniden çıkaracak doğal yöntemler haberimizde.

Saç çıkaran 8 doğal yöntem! Avuç avuç dökülüyorsa tehlike çanları çalıyor!

Sizi kellikten kurtaracak ve yeniden saç çıkartacak doğal yöntemleri araştırdık. Aşırı saç dökülmesi problemi yaşayan insanlar tıp ya da altenatif tıp gibi yollarla saç çıkartan yöntemleri araştırıyor. Türkiye'nin yaklaşık yüzde 2'si saç dökülmesi yaşarken konuyla ilgili doğal tedaviler de merak ediliyor. İşte saç çıkartan 8 doğal yöntem...,

SAÇ ÇIKARTAN 8 DOĞAL YÖNTEM

DOĞRU GIDALARI TÜKETİN

Yanlış bir beslenme şekli saç dökülmesine neden olabilir. Bazı gıdalar, yeniden saç çıkmasına yardım edebilir. Bu gıdalar şöyle:

Yumurta
Ispanak
Somon gibi yağlı balıklar
Avokado
Et

SAÇ DERİNİZE YAĞ SÜRÜN

Saç derinize süreceğiniz doğal yağlarla, dökülen bölgelerden yeniden saç çıkarabilirsiniz. Saç derinize masaj yaparak uygulayacağınız esansiyel yağlar, saç derisini uyararak yeniden saç çıkarmaya teşvik eder. Saç deriniz için kullanabileceğiniz bazı yağlar şöyle:

Biberiye yağı
Sardunya yağı
Ayrıca aloe vera jeliyle saç derinize masaj yapmanız da son derece etkili olabilir.

SOĞAN SUYU

Kokusu hoş olmasa da soğan suyu kelliğe çare olabilir. Soğan suyunu saç derinize uyguladığınız zaman saç folikülleri beslenir, yeniden saç çıkmaya başlar.

Soğanı püre haline getirip saç derinize masaj yaparak da uygulayabilirsiniz.

YEŞİL ÇAY UYGULAYIN

İyi bir antioksidan kaynağı olan yeşil çay, saçların yeniden çıkmasını sağlayan epigallocatechin gallate açısından zengindir.

Saç derinize demleyip soğuttuğunuz yeşil çay ile masaj yapabilirsiniz.

 

Saç çıkaran 8 doğal yöntem! Avuç avuç dökülüyorsa tehlike çanları çalıyor! ile ilgili etiketler sağlık saç dökülmesi saç çıkartan yöntemler saç dökülmesi tedavisii
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.