Sabriye Şengül, dünyanın en iyilerine karşı

Milli dövüşçü Sabriye Şengül, dünyanın en büyük MMA organizasyonlarından biri olan Bellator'da MMA maçlarına çıkmaya hazırlanıyor.

Milli dövüşçü Sabriye Şengül, dünyanın en önemli MMA organizasyonunda boy göstermeye hazırlanıyor. 5 kıtanın en iyi şampiyonlarının kafes içinde yaptığı en büyük dövüş organizasyonlarından olan Bellator'da mücadele edecek olan Sabriye Şengül, daha önce de bu organizasyonda boy göstermişti.

Şengül, bu organizasyonla 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Maç tarihi ve rakibi belli olan Sabriye, Bellator MMA tarafından yapılacak açıklama doğrultusunda hazırlıklarını yapacak.
Boksta Türkiye ve uluslararası şampiyonlukları olan milli dövüşçü, boksu bıraktıktan sonra profesyonel kick boksa yönelmişti.

2016'da İstanbul'da WKU dünya şampiyonluğu için Belçikalı rakibi Vanessa De Waelle'yle karşılaşan ve puanla kazanan Sabriye, dünya şampiyonu olmuştu. Sabriye, bu maçın ardından 2018 yılında da Dünya Kick Boxing şampiyonluk ISKA kemer maçında Avusturyalı rakibi Christin Fedller'i yenerek 2. kez dünya şampiyonluğuna ulaşmıştı.

Sabriye Şengül, dünyanın en iyilerine karşı ile ilgili etiketler Boks
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.