Sabri'den Igor Tudor'a efsane çalım - video

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor, yıllar evvel Galatasaray'a karşı oynamış, Sabri Sarıoğlu'ndan da çalım yemişti. İşte o görüntüler

Henüz alt yapıdan yeni çıkmış ve kendini kanıtlama döneminde olan Sabri Sarıoğlu, Galaasaray'ın 2003 yılında çıktığı Şampiyonlar Ligi mücadelesinde gruptaki Juventus maçında ilk 11'de kendine yer bulmuştu. O dönem herkesi heyecanlandıran Sabri'nin karşısına maçta hem Fenerbahçe'nin eski yıldızı Appiah ve Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor vardı.

FORMAYI KAPTI BIRAKMADI

Sezon başında Fatih Terim'den formayı kapan Sabri sezonun geri kalanında formayı bırakmadı. Sarı-kırmızılıların oynadığı 34 lig maçının 31'inde Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçın da 6'sında ilk 11'de kendine yer buldu.

Hatırlanacağı üzere Türkiye'deki terör olayları nedeniyle Almanya'da oynanan maçta Galatasaray Juventus'u 2-0'la geçmişti. O maçın akılda kalan anlarından biri de Sabri'nin önce Appiah'a sonra da Tudor'a attığı çalımdı. İşte Sabrinin herkesi heyecanlandıran o çalımları:

Sabri'den Igor Tudor'a efsane çalım - video ile ilgili etiketler Sabri Sarıoğlu Galatasaray Juventus ıgor tudor çalım efsane maç
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.