Sabri Sarıoğlu'nun yeni adresi belli oldu!

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Sabri Sarıoğlu transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Sabri'nin Kayserispor'a imza atmaya yakın olduğunu açıkladı. Deneyimli futbolcu kulüp ile anlaşırsa yine sarı kırmızı renklerden oluşan bir forma ile futbol yaşantısını sürdürecek

Galatasaray'daki 15 yıllık kariyerini sonlandıran Sabri Sarıoğlu, Süper Lig'in bir başka Sarı-Kırmızılı ekibi Kayserispor tarafından takibe alınmıştı. Yaklaşık 15 gündür deneyimli futbolcuyla ilgilenen Kayserispor'da başkan Erol Bedir, transferle ilgili Futbol Arena'ya açıklamalarda bulundu.

Oyuncunun menajerinin kendilerini Sabri Sarıoğlu transferi nedeniyle aradığını belirten Erol Bedir, "Sabri Sarıoğlu'nun menajeri aradı. Siz ne zaman görüşmek isterseniz oturur konuşuruz dedi. Sabri öncelikle Kayserispor ile görüşmek istiyor. Oyuncunun gönlü bizden yana" şeklinde konuştu.

Tarafların 1-2 gün içerisinde bir araya gelip sözleşmeyle ilgili detayları konuşması bekleniyor. Galatasaray'da uzun yıllardır forma giyen Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesi uzatılmadı ve Galatasaray macerası sona erdi.

Sabri Sarıoğlu'nun yeni adresi belli oldu! ile ilgili etiketler Sabri Sarıoğlu Kayserispor Transfer erol bedir Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.