Sabiha Gökçen'de iç hat seferlerine başlandı!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yolcu uçağı pistten çıktı. Olayda herhangi bir yaralanma olmazken, uçuşlar 20.00'ye kadar durdurulduğu açıklandı. Saat 17.00 itibariyle iç hat seferlerinin başladığı duyuruldu.

Alınan bilgiye göre, Birleşik Arap Emirlikleri Sharjah Havalimanı'ndan İstanbul'a gelen Pegasus Havayollarına ait uçak, inişten sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pistten çıktı.

11.20'YE KADAR UÇUŞLARA KAPATILDI

Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı olay nedeniyle pist, saat 20.00'ye kadar uçuşlara kapatıldı.

İÇ HAT SEFERLERİ BAŞLADI

Saat 17.00 itibariyle iç hat seferlerinin başladığı duyuruldu.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Birleşik Arap Emirlikleri Şarja – İstanbul seferini yapan özel bir havayolu şirketine ait yolcu uçağı, bugün 09.43’te Sabiha Gökçen Havalimanına iniş yaptıktan kısa bir süre sonra kötü hava şartları nedeniyle pist dışına çıkmıştır. Uçakta bulunan 164 yolcu güvenli bir şekilde tahliye edilmiş olup, herhangi bir can kaybı ve yaralanma söz konusu değildir. Sabiha Gökçen Havalimanındaki uçuşlar geçici bir süre durdurulmuştur." denildi.

Sabiha Gökçen'de iç hat seferlerine başlandı!

Sabiha Gökçen'de iç hat seferlerine başlandı! ile ilgili etiketler Sabiha Gökçen Havalimanı Pegasus Hava Yolları uçak
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.