Sabiha Gökçen uçuşlar iptal mi? Sisten dolayı iptal edilen uçuşlar listesi

İstanbul'da yoğun sis nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı’nda uçuşların iptal edildiği ifade edildi. Yolcular ise sisten dolayı iptal edilen uçuşlar listesini merak eder oldu. Peki ama İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar iptal mi edildi?

İstanbul başta olmak üzere Marmara Bölgesi’nin tamamında 6 Kasım 2021 Cumartesi gününde sis hakim olmaya devam ediyor. Gece saatlerinden itibaren kenti etkisi altına alan sis sabah saatlerinde şiddetini daha da arttırarak hayatı olumsuz bir şekilde etkiledi.

Sabiha Gökçen’de uçuşlar iptal edildi mi?

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, "İstanbul ve Ankara'da etkisini gösteren yoğun sis Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa Havalimanı operasyonlarımızıetkilemektedir. Durumun gün içerisinde devam etmesi ve uçuşlarımızda iptal veya gecikmeler yaşanması beklenmektedir. Siz değerli misafirlerimizin bilgisine sunarız" ifadelerine yer verdi.

Pegasus Havayolları’ndan yapılan açıklamada da "İstanbul'da meydana gelen yoğun sis sebebiyle Sabiha Gökçen kalkışlı ve varışlı seferlerimiz gerçekleştirilememektedir. Meteorolojiden alınan bilgilere göre öğle saatlerinde hava koşullarının düzelmesi beklenmektedir. Yaşanan yoğun sis hadisesi sebepli seferlerimizde gün boyu gecikmeler beklenmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.

İstanbul Sabiha Gökhan Havalimanı'nda sisten dolayı iptal edilen uçuşlar listesini THY resmi internet sitesinde bulabilirsiniz.

Sabiha Gökçen uçuşlar iptal mi? Sisten dolayı iptal edilen uçuşlar listesi ile ilgili etiketler İstanbul sis sabiha gökçen
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.