Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlara kapalı! İstanbul Havalimanı'na ek seferler yapılacak

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yolcu uçağı pistten çıktı. Yaşanan kaza nedeniyle uçuşlar durduruldu. Türk Hava Yolları, yolcular için İstanbul Havalimanı'na ek seferler konulduğu bildirildi.

Birleşik Arap Emirlikleri Sharjah Havalimanı'ndan İstanbul'a gelen Pegasus Havayolları'na ait uçak, inişten sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pistten çıktı.

Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı olay nedeniyle pist, uçuşlara kapatıldı. 

Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlara kapalı! İstanbul Havalimanı'na ek seferler yapılacak

TÜRK HAVA YOLLARI DUYURDU: SAAT 15'E KADAR...

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, saat 15'e kadar olan uçuşların iptal edilmek zorunda kalındığını duyurdu.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Sabiha Gökçen Havalimanında pistin kapanmasına yol açan olay sebebi ile saat 15'e kadar Sabiha Gökçen inişli ve kalkışlı seferlerimiz iptal edilmek zorunda kalınmıştır.

Çağrı merkezimizden alternatif sefer planlamalarımız ile ilgili bilgi alabilirsiniz."

EK SEFERLER PLANLANDI

Türk Hava Yolları'ndan yapılan yeni açıklamada ''Sabiha Gökçen Havalimanı'na seyahat edemeyen yolcular için İstanbul Havalimanı'na ek seferler planlandı'' denildi.

YAHYA ÜSTÜN DUYURDU: 20 EK SEFER

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Sabiha Gökçen Havalimanı’nda meydan kapalılığı devam etmektedir. Misafirlerimizin mağduriyetini gidermek amacıyla İstanbul Havalimanından 20 ek sefer planladık. Meydan operasyonlara yeniden açıldığında tam kapasite hizmet vermeye devam edeceğiz." sözlerine yer verdi.

Sabiha Gökçen Havalimanı uçuşlara kapalı! İstanbul Havalimanı'na ek seferler yapılacak ile ilgili etiketler Türk Hava Yolları Sabiha Gökçen Havalimanı Pegasus Hava Yolları uçak
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.