Sabancı Üniversitesi Berlin’de Ermeni soykırımı adı altında çalıştay düzenliyor

Sabancı Üniversitesi tarafından Almanya’nın başkenti Berlin’in güneybatısında yer alan Potsdam Üniversitesi’nde skandal bir çalıştay düzenleniyor.

Almanya’nın başkenti Berlin’in güneybatısında yer alan Potsdam Üniversitesi’nde 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında sözde Ermeni Soykırımı konusu başlığı ile Sabancı Üniversitesi tarafından bir çalıştay düzenleniyor. Çalıştay’ın açılış ve kapanış konuşmalarını ise Sabancı Üniversitesi öğretim üyesi Hülya Adak yapacak.

Sabancı Üniversitesi 2015 yılında da “Ermeni Soykırımı’na Eleştirel Yaklaşımlar: Tarih, Siyaset, Estetik” başlıklı 9. Buluşmaya ev sahipliği yapmıştı. Bu buluşmada ise sözde Ermeni Soykırımı ile ilgili kitaplarla ilgili “1915 Ermeni Soykırımı” literatürüne sundukları katkıların altını çizen konuşmalar yapılmıştı.

Sabancı Üniversitesi Berlin’de Ermeni soykırımı adı altında çalıştay düzenliyor ile ilgili etiketler Almanya Sabancı Üniversitesi ermeni soykırımı çalıştay
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.