Sabahın Sultanı Seda Sayan saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman?

Türk televizyonunun sevilen sabah programlarından biri olan "Sabahın Sultanı Seda Sayan," uzun bir aradan sonra 3. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Seda Sayan'ın enerjisi ve sıcak sunumuyla tanınan program, yeni sezonunda da izleyicilere sürprizlerle dolu heyecanlı anlar vaat ediyor. Bu nedenle seyirciler, Sabahın Sultanı'nın saat kaçta, hangi kanalda ve ne zaman olduğunu merak ediyor. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman? İşte detaylar...

Bir sabah klasiği haline gelen "Sabahın Sultanı Seda Sayan," televizyon ekranlarında canlı yayınla izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi, programın yeni sezonu da kaldığı yerden devam edecek ve izleyicilere güne enerji dolu bir başlangıç yapma fırsatı sunacak. Peki, Sabahın Sultanı Seda Sayan saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman?

Sabahın Sultanı Seda Sayan saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman?

SABAHIN SULTANI SEDA SAYAN HANGİ KANALDA?

Seda Sayan'ın 3. sezonuyla "Sabahın Sultanı" adı altında başlayan bu enerji dolu program, güncel konuları ele alarak ve ilgi çekici konuklarla sohbet ederek izleyicilere Star TV ekranlarında buluşacak.

SABAHIN SULTANI SEDA SAYAN 3. SEZON NE ZAMAN?

"Sabahın Sultanı Seda Sayan" 3. sezonu, heyecanla beklenen başlangıcını 28 Ağustos Pazartesi günü yapmıştır. İzleyiciler, programın yeni bölümleriyle tekrar ekran başına geçerek Seda Sayan'ın samimi sunumuyla güne pozitif bir başlangıç yapacaklar.

SABAHIN SULTANI SEDA SAYAN SAAT KAÇTA, HANGİ GÜNLERDE VAR?

 Program, hafta içi her gün, yani Pazartesi'den Cuma'ya kadar izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Sabahın erken saatlerinde, saat 09.45'te canlı olarak Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Sabahın Sultanı Seda Sayan saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman? ile ilgili etiketler Seda Sayan Star TV
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.