Sabahattin Önkibar: Dündar, Atalay ve Engin'i sahiplenmek ihanete ortaklıktır

Cumhuriyet gazetesine yönelik operasyonu iki gündür ibretli izlediğini belirten Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar, Can Dündar, Akın Atalay ve Aydın Engin gibilere bile sahip çıkıldığını yazdı. Can Dündar denilen kişinin Batılı büyükelçilerin kutsal emanet misali sahiplendiği biri olduğunu vurgulayan Sabahattin Önkibar, "Akın Atalay ‘ın Ergenekon yargılamaları sürecinde FETÖ ile açıktan saf tuttuğu mahkeme zabıtları ile kanıtlanmadı mı" diye sordu.

Aydın Engin’in uzun yıllar taksicilik yaptığı Almanya’da PKK ile çok yakın olduğunu ifade eden Önkibar, "Cumhuriyet Gazetesi nasıl Peyam-ı Sabah oldu?" başlıklı yazısında yazılarında da örgüte arka çıktığını dile getirdi. Önkibar şöyle devam etti:

Keza Hikmet Çetinkaya bile çok yakın geçmişte “Fetullah Gülen terörist, cemaatı da terör örgütü değildir “ demedi mi?

Cumhuriyet gazetesi aylardır manşetleriyle PKK ile FETÖ’ya sahiplenerek Atatürk ve Türkiye düşmanlığı yapmıyor mu?

Lafı dolandırmayacağım, Akın Atalay’ın yeni Cumhuriyet gazetesi maalesef hain ve alçak Ali Kemal’in Peyam-ı Sabah gazetesinin misyonunu icra eder hale getirildi ki, o Cumhuriyet gazetesini Büyük Atatürk, Amerikan mandacısı Peyam-ı Sabah’a milli bir alternatif olsun diye kurdurmuştu:

Atatürk’ün emanetine ihanet edenleri sahiplenmek ihanete ortaklıktır.

Köşesinde T24'e dikkat diye yazan Sabahattin Önkibar, "T24 diye bir haber portalı var... Yayında Akın Atalay’ın yeni Cumhuriyet gazetesinin fersah fersah önünde" diye uyardı. Önkibar şöyle devam etti:

Hangi konuda mı?

PKK ile FETÖ’ya yandaşlıkta!

Kuşkusuz Cumhuriyet gazetesinde olduğu gibi orada yazanların tamamı hain değil, vatanseverler de var ancak onlar vitrin süsü yani zarf. Mazrufta ise neo-liberal kılıklı etki ajanları egemen!

Bu sitenin başında Mustafa Balbay’ın tehlikeli görüp Cumhuriyet’den kovduğu Doğan Akın diye biri var.

Vatan savaşı sürecinde T24 gibi mevkuteler tartışmasız olarak yeni mütarekede basınıdır.

Sabahattin Önkibar: Dündar, Atalay ve Engin'i sahiplenmek ihanete ortaklıktır ile ilgili etiketler T24 Cumhuriyet sabahattin önkibar
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.