Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'nin sicili kabarık! İşte rezilliklerinden bazıları...

Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Boşnaklara ilişkin belden aşağı sözleri üzerine Beyaz TV'deki "Beyaz Futbol" programından uzaklaştırıldı. Rasim Ozan Kütahyalı bugüne kadar katıldığı TV programalarında hep çok tepki toplayan ifadeler kullanmıştı. İşte Sabah yazarı Kütahyalı'nın o açıklamalardan bazıları...

Beyaz TV'de yayınlanan "Beyaz Futbol" programında, dün gece Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı kendisine yapılan şakayı "Kusturmalı Boşnak Saksosu" diyerek niteledi.

Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'nın Boşnaklara ilişkin belden aşağı sözlerine karşı Boşnak ve Balkan dernekleri harekete geçti.

Kütahyalı'nın belden aşağı sözlerine tepki yağdı.

Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, daha önce katıldığı televizyon programlarında da hep çok tepki toplayan sözler sarf etmişti.

İşte Kütahyalı'nın FETÖ elebaşı Gülen hakkında söylediği sözler ve dahası...

Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'nin sicili kabarık! İşte rezilliklerinden bazıları... ile ilgili etiketler Rasim Ozan Kütahyalı video rok Sabah
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.