Sabah yazarı Dilek Güngör'den maskeli tanıtımla ilgili dikkat çeken iddia

Sabah Gazetesi yazarı Dilek Güngör, tepkiler nedeniyle kaldırılan turizm reklamıyla ilgili bir iddiada bulundu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yayından kaldırılan "Aşılıyım" maskeli o tanıtım filmiyle ilgili çarpıcı bir iddia geldi.

Sabah Gazetesi yazarı Dilek Güngör, eleştiriler üzerine yayından kaldırılan turizm reklamını, "Gezici" Serdar Erener'in Alametifarikası tarafından yapıldığını, reklamın en büyük savunucusunun da "Paralel Dünyadan" Ali Atıf Bir olduğunu iddia etti.

Güngör, Twitter'dan yayınladığı mesajda, "Tepkiler üzerine kaldırılan reklam filmini yapan Gezici Serdar Erener’in Alametifarikası. En büyük savunucusu köşesinde her daim Alametifarika’nın reklamını yapan, paralel dünyadan Ali Atıf Bir. Reklamı eleştiren vatandaş ise cahil. Keyfinize bakın!" ifadelerini kullandı.

 Sabah yazarı Dilek Güngör'den maskeli tanıtımla ilgili dikkat çeken iddia

Sabah yazarı Dilek Güngör'den maskeli tanıtımla ilgili dikkat çeken iddia ile ilgili etiketler Reklam aşılıyım tanıtım videosu serdar erener alametifarika ali atıf bir dilek gungor
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.