Sabah yazarı, Babacan'ın şirketinin önünde bakın neler gördü...

Sabah yazarı Okan Müderrisoğlu: Baktım, şirketin park yeri panelvanlarla dolu. Belli ki işler "Allah bereket versin" dedirtiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı yeni ekonomi politikasına en sert eleştirileri yönelten isimlerin başında DEVA Partisi lideri Ali Babacan yer alıyor.

Ticaretin içinden gelen bir isim olan Babacan hakkında bugün, Sabah yazarı Okan Müderrisoğlu ilginç bazı detaylar paylaştı.

"‘Ben tek, siz hepiniz!’" başlığını taşıyan yazısında, dün İstanbul yolu Ankara istikametindeki "Babacan AŞ'nin" önünden geçtiğini belirten Müderrisoğlu, gözüne çarpan mazarayı ise şöyle anlattı;

"Babacan ailesi dürüst ticareti ve kayıtlı çalışması ile örnek gösterilir. Baktım, şirketin park yeri panelvanlarla dolu. Belli ki işler "Allah bereket versin" dedirtiyor. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ticaretten gelmekle övünürdü. Fakat aradan geçen 20 yılda ticareti giderek unutan Ali Bey'in, yüksek siyaseti de henüz öğrenme aşamasında bulunduğunu söylemeden geçemeyeceğim."

YAZININ TAMAMI İÇİN...

 

Sabah yazarı, Babacan'ın şirketinin önünde bakın neler gördü... ile ilgili etiketler Ali Babacan okan müderrisoğlu köşe yazarları
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.