Sabah 3 - 3 Beşiktaş | Maçın sonucu...

Beşiktaş depremzedeler yararına düzenlenen hazırlık maçında Azerbaycan temsilcisi Sabah ile kozlarını paylaştı. Mücadele karşılıklı gollerle 3-3 beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın gollerini Umut Meraş (2) ve Cenk Tosun kaydetti. Sabah'ın golleri Oleksiy Kashchuk (2) ve Davit Volkovi'den geldi.

Spor Toto Süper Lig'de 34'üncü haftayı bay geçecek Beşiktaş, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenenler vatandaşlar yararına Azerbaycan ekiplerinden Sabah ile karşı karşıya geldi. Tevfik Behramov Stadyumu'nda oynanan mücadelede Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş; Mert Günok, Valentin Rosier, Necip Uysal, Weliton, Umut Meraş, Onur Bulut, Kerem Atakan Kesgin, Berkay Vardar, Semih Kılıçsoy, Alexandru Maxim ve Jackson Muleka 11'ini sahaya sürdü. Sabah ise Imanov, Seydiyev, Ba, Irazabal, Letic, Camalov, Kashchuk, Isaev, Christian, Mickels ve Apeh 11'iyle sahadaydı.

GOLLÜ İLK YARI

Mücadeleye ev sahibi ekip hızlı başladı. Sabah, 3 ve 5'inci dakikalarda Oleksiy Kashchuk'un golleriyle mücadelenin hemen başında 2-0 öne geçti. Beşiktaş bu gollere 24 ve 44'üncü dakikalarda Umut Meraş'ın golleriyle cevap verdi ve ilk yarı 2-2lik eşitlikle sona erdi. Öte yandan Sabah, 42'nci dakikada, Joy-Lance Mickels ile penaltı atışından faydalanamadı.

BEŞİKTAŞ İKİNCİ YARIYA 5 DEĞİŞİKLİKLE BAŞLADI

Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş, mücadelenin ikinci yarısına 5 değişiklikle başladı. Mücadeleye daha az forma şansı bulan isimlerle çıkan Güneş; ikinci yarının başında Ersin Destanoğlu, Gedson Fernandez, Amir Hadziahmetovic, Cenk Tosun ve Vincent Aboubakar'ı sahaya sürdü.

İKİNCİ YARIDA DA KARŞILIKLI GOLLER

Beşiktaş, mücadelenin 61'inci dakikasında Aboubakar'ın düşürülmesiyle penaltı kazandı. Atışı kullanan Cenk Tosun, topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. Azerbaycan temsilcisinde Davit Volkovi, 70'inci dakikada Ersin Destanoğlu'nun büyük hatasında topu boş ağlara gönderdi ve mücadeleye 3-3'lük eşitlik getirdi.

BİR MİLLET İKİ DEVLET

Beşiktaş'ın Sabah'a konuk olduğu karşılaşmada tribünlerde de dostluk mesajları verildi. Kale arkası tribününde Türk ve Azerbaycan bayrağının yer aldığı dev pankart asıldı. Pankartın üstünde 'Bir millet, iki devlet' mesajı da yer aldı.

BİLET GELİRLERİ DEPREMZEDELERE

Öte yandan karşılaşmanın bilet gelirleri depremzedeler için bağışlandı. 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Azerbaycan ile Türkiye takımları arasında dostluk maçları oynanmaya devam ediyor. Daha önce Karabağ ile Galatasaray karşılaşmış ve mücadelenin bilet gelirleri depremzedeler için bağışlanmıştı. Sabah'ın Beşiktaş'ı konuk ettiği karşılaşmada da bilet gelirleri depremzedeler yararına bağışlandı.

Sabah 3 - 3 Beşiktaş | Maçın sonucu... ile ilgili etiketler Beşiktaş Hazırlık maçı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.