Saadet Oruç’un çantası Vakko'dan, başörtüsü Ela Ata'dan...

Oda TV bir kez daha baltayı taşa vurdu! Saadet Oruç "Prada" iddiasını yalanlamak için üşenmeyip ürünleri satın aldığı mağazadan fotoğraflar paylaştı...

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç’un taktığı başörtüsü ve kullandığı çanta Oda TV'nin çarpıtma haberi ile bir anda gündem oldu.
 
Katıldığı bir programdan fotoğraf paylaşan Saadet Oruç'un kullandığı aksesuarları haberleştiren Oda TV, Oruç'un 20 bin liralık Burberry marka başörtüsü ve 40 bin liralık Prada çanta kullandığını öne sürdü.

Ancak bu iddianın gerçeği yansıtmadığı kısa süre sonra ortaya çıktı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saadet Oruç sosyal medyada yaptığı açıklama ile kullandığı ürünlerin markalarını açıklayarak Oda TV'nin iddiasında yer alan rakamların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Saadet Oruç, “Dünden beri devam eden Burberry/Prada asparagas saldırısına: Üşenmedim, Çukuranbar Ambroisa İl Merkezi’ne gittim. “Ela Ata” mağazası. Aklımda 200 TL diye kalmıştı, 180 TL imiş. 15 bin diye saldırdığınız Dünya savaşla uğraşırken, bana bu itibar saldırısı yapanların derdi ne ola ki! 40 bin TL’lik Prada çantaya gelince Trendyol’dan indirimde alınmış Vakko çantadır. Bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığıma inanmasam da derdinizin ne olduğunu biliyorum” ifadelerini kullandı. 

Oda TV'ye söz konusu asparagas haber nedeniyle sert sözlerle yüklenen Oruç konuyu yargıya taşıyacağının da altını çizdi.

Saadet Oruç sözlerine şöyle devam etti;

"Şimdi. Bu olayı burada kapatıp, gerçek gündeme dönün. Sadece ne derece yalanları haber diye ortalığa saçtığınızı görmüş olduk.

Şimdi ODA TV ve itibarsızlaştırma yalanlarına kalkanlardan özür ve düzeltme bekliyorum. O “haber” ile ilgili yargıya başvuracağımdan şüpheniz olmasın. Eğer özür dileyip aynı mecralardan düzeltme yayınlamasanız.

Bu yalanı yaymaktan vazgeçmeyeceksiniz. Nasıl “habercilik” yaptığınız bir kez daha tescillenmiş oldu. Yargıda hesaplaşacağız artık.

Hiç mecbur olmadığım halde hangi AVM’nin hangi mağazasından kaça aldığımı paylaşmışım. Çantayı da yine aynı şekilde hangi alışveriş sitesinden hangi ürün olarak aldığımı da belirtmişim. Kuyruklu yalan ortaya çıkmış. Ama dert başka."

Saadet Oruç’un çantası Vakko'dan, başörtüsü Ela Ata'dan... ile ilgili etiketler Oda tv prada saadet oruç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.