Saadet Işıl Aksoy Hollywood'da ışıldayacak!

Önceki projesinde Penelope Cruz ile aynı filmde oynayan güzel oyuncu Saadet Işıl Aksoy, önceki gün de ABD’de yeni bir proje için Paramount Pictures Stüdyoları’nda görüşmedeydi. Saadet Işıl Aksoy, görüşme olumlu sonuçlanırsa yeni bir Hollywood yapımında rol alacak

Saadet Işıl Aksoy, Hollywood yolunda emin adımlarla ilerliyor.

2012'de Penelope Cruz'la aynı filmde oynayan oyuncu, önceki gün de Los Angeles'taki Paramount Pictures Stüdyoları'nda görüşmedeydi. Toplantı öncesi Instagram'da paylaşım yapan 35 yaşındaki oyuncu, ser verip sır vermese de Saadet Işıl Aksoy'un kadrosunda yer almak için can attığı Hollywood filminin detayları ortaya çıktı.

ROL ARKADAŞI PANTER

Saadet Işıl Aksoy'un Paramount Pictures yetkilileriyle toplantısı olumlu sonuçlanırsa güzel oyuncu, Kara Panter filmiyle yıldızı parlayan siyahi oyuncu Michael B. Jordan ile aynı projede yer alacak.

Saadet Işıl Aksoy Hollywood'da ışıldayacak!

Michael B. Jordan, dünyaca ünlü ABD'li yazar Tom Clancy'in aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanacak 'Rainbow Six' (Gökkuşağı 6) adlı filmde eski bir donanma kuvvetleri mensubu olan John Clark karakterine hayat verecek.

 

Saadet Işıl Aksoy Hollywood'da ışıldayacak! ile ilgili etiketler Hollywood saadet ışıl aksoy
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.