Ryan Babel: Bu mücadeleyi biz kazanacağız

Galatasaray’ın Hollandalı forveti Ryan Babel, Paris'te yaşanan ırkçılık olayına tepki gösterdi. Babel, Webo'ya şu mesajı gönderdi: “Bütün sporlarda bu olayların yaşanmasına karşıyım. Bence her şey iyi olacak. Sakın endişelenme. Bu mücadeleyi biz kazanacağız” dedi.

Paris Saint-Germain ile İstanbul Başakşehir'in karşı karşıya geldiği UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 6. maçında 4. hakem Constantin Sebastian Coltescu damgasını vurdu.

Başakşehir'in yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı söylemlerde bulunan Coltescu'ya bir tepki de Galatasaraylı Ryan Babel’den geldi. Skorer’den Nergis Aşkın’a konuşan Hollandalı futbolcu, bütün spor faaliyetlerinde ırkçılığa karşı olduğunu belirterek, "Webo kardeşim, bu konuda arkandayım ve seni destekliyorum. Biliyorum ki senin için en iyisi olacak. Bütün sporlarda bu olayların yaşanmasına karşıyım. Bence her şey iyi olacak. Sakın endişelenme. Bu mücadeleyi biz kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Ryan Babel: Bu mücadeleyi biz kazanacağız ile ilgili etiketler Ryan Babel Galatasaray Pierre Webo
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.