Rüzgarla havalanan şişme şatodan düşen çocuklardan altısı öldü!

Akılalmaz trajedinin bilançosu artıyor. Avustralya’da içinde çocuklar varken rüzgara kapılarak yerden 10 metre havalanan şişme şatodan düşerek hayatını kaybeden çocukların sayısı 6’ya yükseldi.

Avustralya’nın Tazmanya eyaletinde bulunan Devonport kentindeki Hillcrest İlköğretim Okulu'nda bir şişme şatonun rüzgarda savrulması sonucu yaklaşık 10 metre yükseklikten yere çakılarak yaşamını yitiren çocuk sayısı 6’ya yükseldi.

SAĞ KALAN ÜÇ AĞIR YARALI ÇOCUKTAN BİRİ DAHA ÖLDÜ

Tazmanya Emniyet Müdürü Darren Hine yaptığı açıklamada, 11 yaşındaki Chace Harrison isimli çocuğun bu sabah tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini belirtti. Yaralılar arasında bulunan 2 çocuğun durumunun kritik olduğunu da söyleyen Hine, bir çocuğun ise evinde tedavi gördüğünü ifade etti.

Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini de bildirdi.

Çevredekiler kazanın meydana geldiği Hillcrest İlköğretim Okulu'na çiçekler ve oyuncaklar bıraktı.

Rüzgarla havalanan şişme şatodan düşen çocuklardan altısı öldü!

'TAHMİN EDİLEMEYECEK KADAR ACI BİR OLAY'

Avustralya Başbakanı Scott Morrison talihsiz kaza sonrası yaptığı açıklamada ailelere başsağlığı dileyerek, “Tahmin edilemeyecek kadar acı bir olay. Çocukların dışarıdaki eğlenceli günü çok korkunç bir trajediye dönüştü” demişti.

Rüzgarla havalanan şişme şatodan düşen çocuklardan altısı öldü! ile ilgili etiketler Avustralya Rüzgar Çocuk şişme şato facia öldü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.