Rüzgarın çocukları... Milli yelkencilerden Optimist Asya ve Okyanusya Şampiyonası'nda 1'i altın 2 madalya

Milli yelkenciler, Tayland'da düzenlenen Optimist Asya ve Okyanusya Şampiyonası'nda 1'i altın 2 madalya kazandı. Sekiz ülkeden 64 sporcunun mücadele ettiği organizasyonda kadınlar kategorisinde milli sporcu Medine Havva Tatlıcan, 10 yarış sonunda 128 net puanla şampiyon oldu.

Milli yelkenciler, Tayland'da düzenlenen Optimist Asya ve Okyanusya Şampiyonası'nda 1'i altın 2 madalya kazandı. 

Optimist Asya ve Okyanusya Şampiyonası’nda Kızlar kategorisinde şampiyonluğu kazanan Optimist Milli Takım Sporcusu Medine Havva Tatlıcan ve TYF Antrenörü Alican Selcik ile Takım Lideri Tayfun Erey, İzmir’de coşkuyla karşılandı.

İzmir Adnan Menderes Havaalanı’nda gerçekleşen karşılamaya Türkiye Yelken Federasyonu Başkan Yardımcısı Hakan Yenigün, TYF Genel Koordinatörü Fulya Tüfenkçioğlu, Göztepeli yelkenciler, aileler ve taraftarlar katıldı.

 

TAKIM YARIŞINDA DA ŞAMPİYONLUK 

Türkiye Yelken Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, erkeklerde milli sporcu Ege Erdemli ise genel kategoride 54 net puanla ikinci sırada yer aldı. Optimist Milli Takımı da takım yarışında şampiyonluğu elde etmişti.

Şampiyonayı Genel kategoride Görkem Arda Koçak (Galatasaray Spor Kulübü Yelken Şubesi) 6.sırada, Kutsal Güneş Kurnaz (Tekirdağ Yelken ve İhtisas Kulübü) 11.sırada ve Ege Ayyıldızbayraktar (Tekirdağ Yelken ve İhtisas Kulübü) 12.sırada tamamladı.

Optimist Milli Takımımız, Takım Yarışı’nda da şampiyonluğu elde etmişti.

 
Rüzgarın çocukları... Milli yelkencilerden Optimist Asya ve Okyanusya Şampiyonası'nda 1'i altın 2 madalya ile ilgili etiketler Yelken Türkiye Yelken Federasyonu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.