Rüzgar Erkoçlar'ın erkek kardeşi de şok etti! Gül Erkoçlar da cinsiyet değiştirmiş!

Emret Komutanım dizisinde Fato Fato karakteriyle tanınan Nil Erkoçlar, cinsiyet değiştirerek Rüzgar Erkoçlar adını almıştı. Kısa bir süre akabinde de kardeşi Gül Erkoçlar’ında cinsiyet değiştirdiği belirlendi.

Bir zamanlar ekranlarda yayınlanan Emret Komutanım adlı dizide Foto Fato karakterine hayat veren Nil Erkoçlar tepkiler gelmesine rağmen cinsiyet değiştirme ameliyatının ardından Rüzgar Erkoçlar adını almış ve magazin gündeminde uzunca bir süre kendisine yer bulmuştu. Rüzgar Erkoçlar'ın kardeşi olan Gül Erkoçlar'ın da abisinin izinden giderek cinsiyet değiştirdiği belirtildi.

Emret Komutanım dizisiyle büyük ün yapan Rüzgar Erkoçlar'ın cinsiyet değiştirme ameliyatı olması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Magazin dünyasını sallayan bu olayın hemen akabinde Erkoçlar bir süre iş bulamadığından söz etmişti.

Rüzgar Erkoçlar'ın erkek kardeşi de şok etti! Gül Erkoçlar da cinsiyet değiştirmiş!

Erkoçlar'ın Tuğba Beyazoğlu ile olan düğün fotoğraflarında ortaya çıkan bir ayrıntı dikkatlerden kaçmadı. Fotoğrafta Gül Erkoçlar'ın olmadığı fark edildi ancak gerçekler kısa bir süre sonunda ortaya çıktı.

Rüzgar Erkoçlar'ın erkek kardeşi de şok etti! Gül Erkoçlar da cinsiyet değiştirmiş! - Resim : 2

Nur, Nil ve Gül kardeşlerden Gül Erkoçlar'ın da cinsiyet değiştirme ameliyatı olduğu belirlendi. Gül Erkoçlar ise ameliyattan sonra Görkem Batu adını alırken özel bir firmada grafik tasarımcı olarak çalıştığı belirtildi.

Rüzgar Erkoçlar'ın erkek kardeşi de şok etti! Gül Erkoçlar da cinsiyet değiştirmiş! ile ilgili etiketler Gül Erkoçlar Rüzgar Erkoçlar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.