Rüzgar Erkoçlar yeni imajı ile dikkatleri üzerine çekti!

Oyuncu Rüzgar Erkoçlar, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi.

İstinyePark AVM'de mağazaları tek tek dolaşıp sezon ürünleri inceleyen Rüzgar Erkoçlar, yaptığı kısa alışverişin ardından dostlarıyla bir araya geldi.

AVM'de bulanan sinemada arkadaşlarıyla beraber film izleyerek günü değerlendiren Erkoçlar, yeni imajıyla dikkatleri üzerine çekti.

safdfsdfafd

RÜZGAR ERKOÇLAR KİMDİR?

Onur Rüzgar Erkoçlar Türk oyuncu ve fotomodeldir. Oyunculuğa on yaşında oynadığı reklam filmleriyle başlayan Erkoçlar, 15 yaşındayken oynadığı Molped reklamıyla ünlenmiştir. Ardından birçok projede yer alan Erkoçlar ilk olarak Berna Laçin'in başrolü oynadığı Seni Yaşatacağım adlı dizide oynamaya başlamış, bu dizinin ardından Kadir İnanır'ın başrolde olduğu Bütün Çocuklarım adlı dizide oynamıştır. Oyuncu, en çok Emret Komutanım adlı dizi ve aynı ada sahip sinema filminde canlandırdığı Foto Fato rolü ile tanınmaktadır.

20 Şubat 2013 tarihinde müzik yapımcısı Erol Köse'nin Erkoçlar hakkında Twitter'da yayınladığı mesajda, oyuncunun cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirerek erkek olduğu iddia edildi. Oyuncu ve kardeşi tarafından yalanlanan iddia daha sonra doğrulandı ve oyuncunun yeni adının Rüzgar olduğu aktarıldı. Erkoçlar, Ayşe Arman'a verdiği, 24 Şubat 2013'te yayımlanan röportajında iki yıldır hormon tedavisi gördüğünü ve üç hafta önce de cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdiğini açıkladı.

Rüzgar Erkoçlar yeni imajı ile dikkatleri üzerine çekti! ile ilgili etiketler Rüzgar Erkoçlar yeni imaj
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.