Rüzgar Erkoçlar muradına erdi!

Geçtiğimiz günlerde 'Bekarlığa Veda' partisi düzenleyen Rüzgar Erkoçlar, Tuğba Beyazoğlu bugün nikah masasına oturdu. Sarıyer, Bahçeköy’de bir mekanda gerçekleştirilen düğüne gelin ve damadın akrabalarının yanı sıra sanat camiasından birçok isim katıldı.

Oyuncu Rüzgar Erkoçlar (31) ve iki yıldır nişanlı olduğu Tuğba Beyazoğlu (26) geçtiğimiz akşam rüya gibi bir düğünle evlendi. Rüzgar Erkoçlar ile Beyazoğlu'nun nikah öncesi gelinlik ve damatlık ile olan fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

59cbfc2fc03c0e24d8e18b85

Davulla zurnayla kız evine giden genç oyuncu o anları sosyal medya hesabından 'Kız evine gidiyoruz' notuyla paylaştı. Nişanlısıyla birlikte göbek attan Erkoçlar kameralara yansıdı.

59cbfc2fc03c0e24d8e18b87

Gelinin nikah şahidi olması planlanan ünlü sanatçı Seren Serengil yağmurun azizliğine uğradı.

59cbd74267b0a952409e9c70

Arabası yolda kalan Serengil düğüne yetişemedi. Üzüntüsü Instagram'dan paylaşan Serengil, yeni evli çifte mutluluklar diledi.
59cbfc2fc03c0e24d8e18b7e
Düğüne Berna Laçin, Yasemin Ergene, Özgür Aras, Cem Semercioğlu ve eşi Tuğba Diner gibi magazin ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.