Rüzgar Erkoçlar: 'Evlenebilirim...'

Deniz-Begüm Berdan, yeni koleksiyonlarını moda tutkunlarının yakından takip ettiği Mercedes Benz Fashion Week kapsamında görücüye çıkardı. Büyük ilgi gören defilenin sürpriz ismi Rüzgar Erkoçlar oldu

Bu yıl sekizinci sezonuna giren Mercedes Benz Fashion Week İstanbul, üçüncü gününde de Modaseverlere renkli anlar yaşattı. Deniz Berdan, ana teması cinsiyet ayrımcılığı olan koleksiyonunu Braun’un sponsorluğunda görsel bir şovla tanıttı.
Açılışını Gonca Vuslateri’nin yaptığı defilenin sürpriz ismiyse üç yıl önce cinsiyet değiştirme ameliyatıyla erkek olan Rüzgar Erkoçlar oldu. İlk kez podyumda yürüyen Erkoçlar, saçını griye boyatıp geçici dövmeler yaptırdı. Alnına ‘Sessiz Kalma’ diye yazdıran Erkoçlar, “Böyle sosyal bir problemi ele aldıkları için Deniz ve Begüm’le çalışmak onur verici. Farklı olduğumuzdan dolayı şiddete maruz kalmak istemiyoruz” dedi.
‘30 yıldır kadınlarlayım’
Defile sonrası gördüğü ilgiden dolayı mutlu olduğunu söyleyen Erkoçlar, geçtiğimiz hafta kız arkadaşlarıyla eğlendiği mekândan çıkarken gazetecilerle yaşadığı tartışmayla ilgili de açıklama yaptı. Oyuncu, “Kız arkadaşlarım da olacak, hatta belki evleneceğim. Bu normal değilmiş gibi gösterilince rahatsız oluyorum. 30 yıldır zaten kadınlarla beraberim” dedi. Erkoçlar, “İnsanların size bakış açısı nasıl?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Ben de insanlarla birlikte görüyorum. Çok fazla şey deneyimledim. Onlar beni aşağıya çektikçe ben daha güçlü oldum.”

Rüzgar Erkoçlar: 'Evlenebilirim...' ile ilgili etiketler İstanbul Mercedes Moda Rüzgar Erkoçlar
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.