Rüzgar Çetin o kazadan sonra ilk kez konuştu!

Yaptığı trafik kazasında bir polis memurunun şehit olmasına neden olduğu için yargılanan, yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin, önceki gün Nişantaşı’nda kız arkadaşıyla görüntülendi.

Yaptığı trafik kazasında bir polis memurunun şehit olmasına neden olduğu için yargılanan, yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin, önceki gün Nişantaşı'nda kız arkadaşıyla görüntülendi. Çetin, “Kazadan sonra hayatımda çok şey değişti. Bir gün hepsini anlatacağım” diye konuştu.

sdasdfsdasdsa

RÜZGAR ÇETİN KİMDİR?

İstanbul’da ünlü yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin, kullandığı otomobille, ekip otosuna çarptı. Kazada Rüzgar Çetin yara almadan kurtulurken, ağır yaralanan 2 polisten biri şehit oldu.

Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu olan Rüzgar Çetin daha önce yaşadığı olaylarla da sık sık gündeme gelmişti. Hareketli bir gece hayatı olan Çetin, hatta bir dönem ruhsatsız silah taşımaktan da hakim karşısına çıkmıştı.

Rüzgar Çetin o kazadan sonra ilk kez konuştu! ile ilgili etiketler Trafik kazası Rüzgar Çetin Açıklama ilk defa
GÜNÜN VİDEOSU

Fenerbahçeli futbolculardan Samandıra'da galibiyet üçlüsü!

Süper Lig'in 37. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Galatasaray'a konuk oldu. Dev derbiyi Sarı-Lacivertliler 1-0 kazanarak şampiyonluk şansını son haftaya taşıdı. Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş, Samandıra'ya gelen taraftarlara galibiyet üçlüsü çektirdi.