Rüzgar Alkoçlar Her Şeyi İtiraf Etti! Erkek Olma Ameliyatında Başına Gelenler Şaşırttı! Neden Erkek Oldu! İşte Açıklama

Bir döneme damga vuran ve cinsiyet değiştirme ameliyatı geçiren Rüzgar Erkoçlar, ünlü sunucu Armağan Çağlayan'ın programına katıldı. Ses getirecek açıklamalar yapan Erkoçlar, bütün süreci anlattı.

Bir döneme damga vuran ve cinsiyet değiştirme ameliyatı geçiren Rüzgar Erkoçlar, ünlü sunucu Armağan Çağlayan'ın programına katıldı. Ses getirecek açıklamalar yapan Erkoçlar, bütün süreci anlattı. Armağan Çağlayan'ın; "Gör Beni" isimli programına konuk olan Erkoçlar açıklamaları yaptı. Programa konuk olan Rüzgar Erkoçlar samimi açıklamalar yaptı. 

Rüzgar Alkoçlar Her Şeyi İtiraf Etti! Erkek Olma Ameliyatında Başına Gelenler Şaşırttı! Neden Erkek Oldu! İşte Açıklama

Rüzgar Erkoçlar, bir anda cinsiyeti ve ismi de olmak üzere her şeyi değiştirmesinin üzerinden 9 sene geçti. Magazinlerden düşmeyen ünlü oyuncu magazin sayfalarında çok konuşulmuştu. Rüzgar Erkoçlar yıllar sonra süreci tek tek anlattı. Şu sıralar Tuğba Beyazoğlu ile birlikte olan ünlü oyuncu yıllar sonra samimi bir dille içini döktü:

"Hiçbir Şey Strateji Odaklı Değil"

"Benim yaşadığım her olay gerçekti ve asla stratejik değildi. Ben şu an da aynı şeyleri yaşıyorum. 2020'de gündemden düşmeyen korona sürecini yaşadık. DJ’ lik ve sinema filmim vardı ve bunun dışında pek bir işim yoktu. Bu dönemde mekanlar kapalı olduğu için, Anadolu Yakası'na taşınarak orada yaşamaya başladım.  "

Rüzgar Alkoçlar Her Şeyi İtiraf Etti! Erkek Olma Ameliyatında Başına Gelenler Şaşırttı! Neden Erkek Oldu! İşte Açıklama - Resim : 2

"Rüzgar Erkoçlar için İşi Bırakanlar Olmuş "

"Ameliyat olduktan sonraki gün telefonuma bir sürü çağrı geldi. Ne yapacağımı bilemedim. Üzerime çok geldiklerini düşünüyordum. Başkalarının gözünden bakıldığı zaman çok harika bir magazin malzemesi olmuştum. Sonrasında çoğu ile çok yakın dost oldum ben. Benim yüzümden pek çok kişi ise işi bırakmış. Benim haberimi yapmak istememişler. Bunu sonradan öğrendim. "

Beni Görmeye Geldiler 

"Ben o an ki süreçte çok şey yaşadım. Çok büyük bir karar almış ve hemen uygulanmıştım. Ameliyatlar hala devam ediyordu. Hayata tutunmaya çalıştım. İş ilanı görerek hemen başvuru yaptım. Beni hemen tanımadılar. Bende zaten bunu istemedim. On beş saat boyunca üç dört ay çalıştığımı hatırlıyorum. Bir magazinci bana helal olsun demişti. Kötü niyeti olmadığını biliyorum. Daha sonra ise beni görmeye geldiler. Beni görmek için dükkana gelmişler. 

Rüzgar Alkoçlar Her Şeyi İtiraf Etti! Erkek Olma Ameliyatında Başına Gelenler Şaşırttı! Neden Erkek Oldu! İşte Açıklama - Resim : 3

Patron bana iş olarak paspas verdiği anda ben karşımda magazincileri gördüm. Ben o an şok oldum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Zor zamanlardı. Öncesinde magazin ile içli dışlı değildim bu kadar. Oyuncu olduğum zamanlarda magazin ile bir ilgim yoktu. "

"Çok Değerli Şu an Her Şey" 

"Şu an hayatım çok güzel. Evliliğim harika gidiyor. Bir de köpeğimiz var. Tüm sevdiklerim yanımda. Dört sene önce ise babamı kaybettim. Çok zor günler geçirdim. Çok zordu. "

"Artık Dayanacak Gücüm Yoktu"

"Bu çok zor ve radikal bir karar. Gidip saç boyatmak kadar basit bir karar değil. Artık dayanacak gücüm kalmamıştı. Bıçak kemiğe dayanmıştı. Artık bir şey yapmam lazımdı. Bu şekilde yaşamak zordu. Ben kendimi bildim bileli bu şekilde hissediyorum. Yorucu ve zor. 

Evlilik benim için çok güzel bir şey. Öylesine yapılmış bir şey değil. Birlikte yaşamak için evlendim. İyi ki diyorum şu an. Ben evlilik adamıyım. Uzun süreli ilişkilerim olmuştu zaten." 

Rüzgar Alkoçlar Her Şeyi İtiraf Etti! Erkek Olma Ameliyatında Başına Gelenler Şaşırttı! Neden Erkek Oldu! İşte Açıklama ile ilgili etiketler Rüzgar Erkoçlar
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.