''Rüyamda deprem olacağını gördüm'' dedi, belediyeye dilekçe yazdı! Naci Görür çileden çıktı

Balıkesir'de yaşayan bir vatandaş belediyeye gönderdiği dilekçede akılalmaz iddiada bulundu. 63 yaşındaki vatandaş rüyasında 22 Temmuz'da Balıkesir'in Edremit ilçesinde deprem olacağını gördüğünü söyledi. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür ise bu tarz iddialara kulak asılmaması gerektiğini söyledi.

Balıkesir Edremit'te yaşayan bir vatandaş belediyeye dilekçe yazarak akılalmaz iddiada bulundu. Rüyasında deprem olacağını gördüğünü söyleyen vatandaş belediyeye verdiği yazıda ''Balıkesir ili Edremit ilçesi Altınoluk beldesi merkezli 7.2 şiddetinde deprem olacak. Depremin tarihi 22 Temmuz 2023 saat 10:11'dir.'' ifadelerini kullandı.

63 yaşında olduğunu söyleyen vatandaş, rüyasında daha önce 17 Ağustos Depremi ile 30 Ekim 2020 İzmir-Seferihisar depremlerini gördüğünü gördüğünü söyledi.

''Rüyamda deprem olacağını gördüm'' dedi, belediyeye dilekçe yazdı! Naci Görür çileden çıktı

NACİ GÖRÜR UYARDI! ''CİDDİYE ALINMAMASI GEREKİR''

İlçede yaşayan bazı vatandaşlar korkuya kapılırken, Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür ise bu tür kişi ve iddialara kulak asılmamasını söyledi.

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, “Bugünkü atmosferde böyle işler maalesef oluyor ancak vatandaşların buna itibar etmemesi gerekiyor” ifadelerini kullandı. Görür, “21. yüzyıldayız ve bu tarz kişilerin kesinlikle ciddiye alınmaması gerekiyor. Bu kişilere pirim vermemeliyiz. Deprem konusunda halkı bilinçlendirmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Vatandaşların endişelenmemesi gerektiğini dile getiren Görür, “Bu afetlerin topluma verdiği acı ortada. Önlem almak, bilime inanmak varken bu tarz kişilerin peşinden asla gidilmemelidir. Ben rüyamda gördüm deprem olacak demek bilimsellikle asla uyuşmaz” değerlendirmesinde bulundu.

''Rüyamda deprem olacağını gördüm'' dedi, belediyeye dilekçe yazdı! Naci Görür çileden çıktı ile ilgili etiketler Balıkesir deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.