Rüyada ay görmek ne anlama gelir? İşte İslami rüya tabirlerine göre rüyada ay görmek

Rüya tabirlerine birçok detay konu olurken rüyada ay görmenin ne anlama geldiği de sıkça araştırılıyor. Peki, rüyada ay gören kişi rüyasından ne anlam çıkarmalı? İşte, İslami rüya tabirlerine göre rüyada ay görmek....

Rüyasında ay görenler ne anlam çıkaracağını bilmeyerek rüya tabirlerini okuyor. Rüyada ay görmek çeşitli şekillerde yorumlanıyor. İşte, İslami rüya tabirlerine göre rüyada ay görmek...

rüyada ay görmek

Rüyada ay görmek, alim fakih ve kendisiyle doğru yol bulunan kimselere delalet eder. Çükü ay karanlık gecelerde yol gösterir ve etrafı aydınlatır. Ay erkek çocuğa, kocaya ve efendiye, güzelliği sebebi ile hanıma ve kız çocuğuna, nurundan dolayı güzel yüz sahibi erkek ve kadınlara delalet eder.  Zira halk arasında güzel kimse için ''sanki falan kimse dolunay gibidir'' ya da ''falan kişi ay parçasıdır'' denilir.

Ay bazende amellerde ve bedenlerde fazlalığa ve eksikliğe delalet eder. Zira ay büyür ve küçülür. Mesela hasta olan bir kimse ayın başında (yani ay hilal şeklinde iken) ayın üzerine indiğini ya da kendisine getirildiğini görmesi, hastalığının iyileşmesine delalet eder. 

Ayın eksilmeye başladığı günlerde ise ömrün bitmesine, ayın geri kalan miktarına göre ecelin yaklaşmasına, rüyada gördüğü alametlere ya da gerçek hayattaki delillere göre ömründen günler, aylar ya da yıllar kalmasına delalet eder.

RÜYADA AYI YANINDA GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Ayı yanında, odasında ya da elinde olduğunu gören kimse, rüya sahibi erkek olsun kadın olsun ayın parlaklığı ve nuruna göre bir eşle evlenmesine delalet eder.

RÜYADA AYIN DOĞDUĞUNU GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Ayın doğduğunu gören kimsenin bir işin başlangıcında olduğuna delildir.

RÜYADA AYA BAKMAK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada aya baktığını ve ayda yüzünü gördüğünü gören kimse ölür.

 

Rüyada ay görmek ne anlama gelir? İşte İslami rüya tabirlerine göre rüyada ay görmek ile ilgili etiketler İslami Rüya Tabirleri
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.