Rusya'nın faşist siyasetçisi Jirinovski öldü

Türkiye karşıtlığı ile bilinen faşist Rus siyasetçi Vladimir Jirinovski öldü. Br süredir sağlık sorunlarıyla boğuşan Rus siyasetçinin geçtiğimiz haftalarda öldüğü iddia edilmiş, sonrasında ise Duma tarafından yalanlanmıştı. Jirinovski'nin çok iyi Türkçe konuştuğu biliniyor.

Bir süredir sağlık sorunları yaşadığı bilinen Rus siyasetinin önde gelen isimlerinden Vladimir Jirinovski’nin yaşamını yitirdiği açıklandı.

Geçen haftalarda Jirinovski’nin sağlık durumunun kötüye gittiği açıklanmış ve Rus parlamentosunun alt kanadı Duma’nın Başkanı Viyaçeslav Volodin, doktorların Jirinovski’yi kurtarmak için büyük çaba sarf ettiğini açıklamıştı.

Rusya'nın faşist siyasetçisi Jirinovski öldü

Jirinovski, Batılı ülkelere yönelik sert açıklamalarıyla sadece Rusya’da değil dünyada da yakından tanınan bir siyasetçi. Türkiye karşıtlığı ile bilinen faşist siyasetçinin çok iyi Türkçe konuştuğu biliniyor.

Rusya'nın faşist siyasetçisi Jirinovski öldü ile ilgili etiketler Rusya Jirinovski faşist öldü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.