Rusya'nın eski Başbakanı Medvedev, Putin'in gizli planını ifşa etti: İmparatorluk hayali var

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali devam ederken Putin'in sıradaki hamlesi tartışma konusu olmaya devam ediyor. Rusya'nın eski Başbakanı Medvedev, Putin'in özel askeri operasyonlar sonucunda büyük bir hedefi olduğunu Portekiz'den başlayan bir imparatorluk hayalinin olduğunu söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dünyanın tepkisini çekmeye devam ederken Rusya'nın eski başbakanı Dmitry Medvedev'den çok tartışılacak bir itiraf geldi. Ukrayna'ya barış getirmek için yola çıktıklarını belirten Medvedev, Portekiz sınırından başlayan imparatorluk fikrini ağzından kaçırdı.

Bir Telegram yayınında ilginç ifadeler kullanan Medvedev, Putin'in özel askeri operasyonlar sonucunda büyük bir hedefi olduğunu Portekiz'den başlayan bir imparatorluk hayalinin olduğunu söyledi.

Eski Rusya Başbakanı Medvedev, Putin'in Vladivostok'tan Lizbon'a uzanan bir Rus imparatorluğu kurmaya çalıştığını söyledi.

Medvedev, Rusya'nın Ukrayna'daki görevinin ülkeyi "askerden ve Nazilerden arındırmak" olduğunu, bu görevlerin bir gecede tamamlanmayacağını ve sadece savaş alanında çözülmeyeceğini söyledi.

Ukraynalıların bir kısmının “sahte söylentilerle dolu kanlı bilincini” değiştirmek gerektiğini öne süren eski başbakan, mesajına emperyalist imalarla ve çok daha geniş bir planla devam etti:

“Hedef, Ukrayna'nın gelecek nesilleri için barış ve nihayet Lizbon'dan Vladivostok'a kadar uzanan bir Avrasya inşa etme olasılığı”.

Rusya'nın eski Başbakanı Medvedev, Putin'in gizli planını ifşa etti: İmparatorluk hayali var ile ilgili etiketler Rusya Putin medvedev imparatorluk
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.