Rusya'dan seçim sonucu değerlendirmesi...

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Moskova'nın yeniden seçilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yönetimindeki Türkiye ile karşılıklı saygıya ve yarara dayalı ilişkiler geliştirmeyi hedeflediğini belirtti.

Haftalık basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Türkiye ile ilişkilere de değindi.

Zaharova, "Erdoğan'ın liderliğindeki Türkiye'yle, ikili belgelerde belirlenmiş olan ilkeler doğrultusunda karşılıklı saygıya ve yarara dayalı ilişkiler geliştirilecek" ifadelerini kullandı.

Rus parlamentosunun alt kanadı Duma'nın Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı Leonid Slutskiy, Recep Tayyip Erdoğan'ın oyların yüzde 52.5'ini alarak yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin, Rus-Türk ilişkileri için öngörülebilirlik anlamına geldiğini söylemişti.

Rusya'dan seçim sonucu değerlendirmesi... ile ilgili etiketler Rusya Türkiye seçimler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.