Rusya'dan flaş IKBY açıklaması!

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov'dan Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi'ne ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, Rusya'nın Bağdat'la koordine olarak, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY) ile ekonomik alanda işbirliğine devam edeceğini söyledi. Rus Bakan, Suudi Arabistan'ın da ilişkileri geliştirmekle ilgilendiğini belirtti.

Moskova'nın Erbil'le ekonomi alanındaki ilişkilerine devam edip etmeyeceği sorulan Bogdanov "Bu alanda işbirliği yaptık, yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Elbette merkezi yönetimle koordine olarak" dedi.

‘SUUDİ ARABİSTAN, İŞBİRLİĞİNİ GELİŞTİRMEKLE İLGİLENİYOR'

Bogdanov, Suudi Arabistan'ın Rusya ile askeri-teknik alandaki işbirliğini de geliştirmekle ilgilendiğini söyledi.

Bogdanov "Bu alanda işbirliğinin geliştirilmesi ve derinleştirilmesi yönünde büyük bir ilgi olduğundan eminim" ifadelerini kullandı.

Bodganov, Suudi Arabistan ile S-400'lere yönelik bir anlaşma imzalanıp imzalanmadığı sorusuna da yanıt vermeyi reddetti.

Rusya'dan flaş IKBY açıklaması! ile ilgili etiketler Rusya IKBY iş birliği
GÜNÜN VİDEOSU

Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! İşte operasyon anları...

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay merkezli 7 ilde jandarma tarafından düzenlenen Mahzen-47 operasyonunun detaylarını paylaştı. Bakan Yerlikaya, elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı organize suç örgütü çökertildiğini, 52 şüphelinin de yakalandığını açıkladı.