Rusya'dan flaş Dugina suikastı açıklaması: Ukrayna Özel Servisi tarafından gerçekleştirildi!

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), Darya Dugina cinayetinin planlı olduğunu ve Ukrayna Özel Servisi tarafından gerçekleştirildiğini açıkladı. FSB ayrıca olayın failinin kızı ile birlikte Moskova'ya gelen 1979 doğumlu Ukrayna vatandaşı Natalia Vovk olduğunu ifade etti.

Rus stratejist Aleksandr Dugin'in kızı Darya Dugina, Moskova’da arabasında meydana gelen patlamada hayatını kaybetti. Bombalı saldırı sonrası Rusya Federal Servisi'nden dikkat çeken bir açıklama geldi.

"ARKASINDA UKRAYNA İSTİHBARATI VAR"

Rusya Federal Güvenlik Servisi (FSB), 'Putin'in beyni' lakaplı Dugin'in kızı Daria Dugina'ya düzenlenen suikastin arkasında Ukrayna istihbaratının bulunduğunu belirtti.

FSB SALDIRGANI AÇIKLADI: NATALIA VOVK

FSB olayın faili, kızı ile birlikte Moskova'ya gelen 1979 doğumlu Ukrayna vatandaşı Natalia Vovk olduğunu ifade etti. Vovk'un oalydan sonra Estonya'ya gittiğini ifade edildi.

 

 

Rusya'dan flaş Dugina suikastı açıklaması: Ukrayna Özel Servisi tarafından gerçekleştirildi! ile ilgili etiketler Rusya darya dugina
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.