Rusya'dan Fenerbahçeli yıldız Neustadter'e şok ceza!

Rusya Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin yıldızı Roman Neustadter'e Brezilya'ya kendi evlerinde 3-0 yenildikleri maçın ardından ceza verdi. Verilen para cezasının miktarı ise açıklanmadı.

Fenerbahçe'nin tecrübeli stoperi Roman Neustadter, Rusya Futbol Federasyonu tarafından disiplin cezasına çarptırıldı. Rusya'nın 2018 Dünya Kupası öncesi oynadığı hazırlık maçında Brezilya'ya 3-0 yenilmesinin ardından ülke medyası, eleştiri oklarını oyuncunun üzerine yöneltmişti.

GECE KULÜBÜNDE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

Neustadter'in Luzhniki Stadyumu'nda oynanan maçtan birkaç saat sonra takım arkadaşı Konstantin Raush ile birlikte Moskova'da bir gece kulübünde görüntülenmesi Rusların büyük tepkisini geçmiş ve iki oyuncuya da ceza verilmesi gündeme gelmişti.

PARA CEZASI VERİLDİ

Rusya Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada Brezilya maçından sonra oyunculara serbest zaman izni verilmesine karşın, Neustadter’in bir diğer milli futbolcu Konstantin Rausch ile birlikte belirlenen çizelgenin dışına çıkmalarının kabul edilebilir olmadığı belirtilerek “Bu tip davranışlar Rusya Milli Takımı’nın imajına zarar vermekte ve gereksiz tartışmaların ortaya çıkmasına neden olmaktadır” denildi. İkilinin belirlenen çizelgeyi aşmalarında gece kulübüne gitmelerinin neden olduğu iddia edilerek buna dair görüntüler yayınlandı.

Rusya Futbol Federasyonu da resmi sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada hem Neustadter hem de Raush'a para cezası verildiği belirtildi.

ÖZÜR DİLEDİ

Roman Neustadter de konuyla ilgili bir açıklama yaparak, yaşananlardan dolayı özür diledi, “Yaşananlardan dolayı özür diliyor ve cezayı kabul ediyorum. İlerde tekrar böyle hataları yapmamak konusunda dikkat göstereceğim” dedi.

Rusya'dan Fenerbahçeli yıldız Neustadter'e şok ceza! ile ilgili etiketler gece kulübü neustadter rusya federasyonu para cezası
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.