Rusya'dan ajan krizi ile ilgili şüpheleri MI5 ve MI6'ya çeken açıklama!

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova, Londra'nın eski Rus casus Sergey Skripal ve kızının zehirlenmesiyle ilgili bilgi gizlemesinin, bu olayla doğrudan ilişiği olduğunu gösterdiğini belirtti.

Rus Pyatıy Kanal televizyonuna konuşan Mariya Zaharova, "Halen bu olayla ilgili hiçbir bilgimiz yok. İngiltere'den aldığımız tek resmi bilgi, Yuliya Skripal'in durumunun nispeten iyileştiği yönünde. Bu yüzden İngiltere ve yetkililerinin bu olaya doğrudan ilişiği olduğunu söylemek zor ama bu yönde şüpheler var" dedi.

skripal1

Zaharova, "Bilginin gizlenmesi, olayla ilgili detayların açıklanmaması, gerçekten de İngiliz gizli servislerinin bu olaydan sorumlu olduğu düşüncelerine yol açıyor" diye ekledi.

skripal

Rusya'dan ajan krizi ile ilgili şüpheleri MI5 ve MI6'ya çeken açıklama! ile ilgili etiketler Rusya İngiltere skripal rus ajan mı5 mi6
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.