Rusya'dan açıklama geldi: İşte işgaldeki son durum

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali 1 aydır devam ediyor. Moskova yönetimi, Kiev ve diğer bölgelerdeki son durumu açıkladı. Rusya, Kiev, Harkiv, Çernigiv, Sumi ve Mıkolayiv'in kuşatma altında olduğunu belirterek işgalin birinci etabının tamamlandığını bildirdi.

Rusya, işgalin birinci ayı dolarken Ukrayna'nın başkenti Kiev'le ve kritik bölgelerle ilgili çarpıcı bir açıklama geldi.

Rusya'dan yapılan son açıklamada, "Ukrayna'nın Kiev, Harkiv, Çernigiv, Sumi ve Mıkolayiv şehirleri kuşatma altında, Herson bölgesinin tamamı, Zaporijya’nın da büyük bir kısmı kontrolümüzde." denildi. Rusya Savunma Bakanlığı ayrıca Ukrayna’daki operasyonun genel olarak birinci etabının tamamlandığını bildirdi.

Rusya'nın duyurduğu verilere göre, bir ayda Ukrayna ordusundan 14 binden fazla asker öldü, yaklaşık 16 bin asker yaralandı. Ukrayna'daki savaşta ayrıca Rus askerlerinden 1351'inin öldüğü ve 3 bin 825'inin de yaralandığı açıklandı.

Rusya'dan açıklama geldi: İşte işgaldeki son durum ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna işgal
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.