Rusya'da yolcu uçağı düştü

Rusya'nın başkenti Moskova'nın Domodedovo Havalimanı'ndan havalanan ve içinde 71 kişinin bulunduğu bir yolcu uçağının radardan kaybolduğu açıklandı. Ardından uçağın Ramenskiy'de düştüğü bilgisi geldi.

Rusya’nın başkenti Moskova'dan kalkan ve içerisinde 71 kişinin bulunduğu yolcu uçağının, Moskova yakınlarındaki Ramenskoye bölgesinde düştüğü bildirildi.

Rusya Acil Durum Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Moskova'daki Domodedovo Havalimanından kalkan Saratov Havayollarına ait Antonov An-148 tipi yolcu uçağıyla kalkıştan 10 dakika sonra bağlantının kesildiği ifade edildi.

Açıklamada, içerisinde 65 yolcu ve 6 kişilik mürettebatın bulunduğu uçağın, Moskova'nın güneydoğusundaki Ramenskoye bölgesine düştüğü, çok sayıda kurtarma ekibinin ve ambulansın bölgeye sevk edildiği belirtildi.

Rusya Ulaştırma Bakanı Maksim Sokolov'un bölgeye gittiği, olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı da uçağın Ramenskiy'de düştüğünü doğruladı.

Domodedovo Havalimanı'ndan bir kaynak, uçaktaki 71 kişinin 65'nin yolcu (1 çocuk), 6'sının da mürrettebat olduğunu söyledi.

Rusya Ulaştırma Bakanı Maksim Sokolov uçağın düştüğü yere gidiyor. Rusya Soruşturma Komitesi de olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu arada sosyal medyada uçağın enkazına ait olduğu iddia edilen görüntüler paylaşıldı.

Rusya'da yolcu uçağı düştü ile ilgili etiketler Rusya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.