Rusya'da şiddetli patlama!

Rusya'nın başkenti Moskova yakınlarındaki Ryazan bölgesinde bulunan orduya ait mühimmat deposunda büyük bir patlama meydana geldi. İlk patlamanın ardından bölgeye kurtarma ve yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Halen patlamaların devam ettiği deponun yakınında bulunan 10 kasaba ise boşaltıldı.

Azerbaycan-Ermenistan arasındaki Karabağ gerginliği devam ederken Erivan'a beklediği desteği vermeyen Rusya'da akşam saatlerinde dev bir patlama yaşandı. 

Kafaları karıştıran patlamanın Moskova yakınlarındaki Ryazan bölgesindeki askeri bir mühimmat deposunda yaşandığı belirtildi. 

Shelemishevo kasabasındaki depoda bulunan mühimmatlar peş peşe patlarken; bölgeye çok sayıda kurtarma aracı ve ambulans gönderildi.

Rusya Savunma Bakanlığına bağlı ekipler de bölgede kurtarma ve yangın söndürme çalışmalarında itfaiyeye deste veriyor.

YERLEŞİM YERLERİNDE HASAR OLUŞTU

Bölge Valiliğinin patlamaya ilişkin yaptığı açıklamaya göre, mühimmat deposunun çevresindeki yerleşim bölgelerinde maddi hasar oluştu.

Valilik şu ana kadar can kaybı olmadığını aktarırken, 10 kasabanın tahliye araçları ile bölgeden uzaklaştırıldığını duyurdu.

Depoda patlamaların halen devam ettiği ifade edilirken; yangının söndürülmesi için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Rusya'da şiddetli patlama! ile ilgili etiketler Rusya Moskova patlama Ermenistan Azerbaycan mühimmat Ryazan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.