Rusya'da manastır yakınında bombalı saldırı: Yaralılar var

Rusya’nın Moskova bölgesinde yer alan Serpuhov kentindeki Vvedenskiy Rahibe Manastırı’nın bulunduğu alanda kimliği bilinmeyen bir kişi el yapımı patlayıcı infilak ettirdi. Olayda en az 7 kişi yaralandı

Rusya Soruşturma Komitesi’nin Moskova Bölge İdaresi’nin Başkan Yardımcısı Olga Vradiy, “Bugün Serpuhov’daki Rahibe Manastırı’nın bulunduğu alanda kimliği bilinmeyen bir kişi patlayıcı bir düzeneği harekete geçirdi” dedi.

SALDIRGAN ESKİ BİR ÖĞRENCİ

Patlamanın manastıra ait alanda bulunan okulun yakınlarında gerçekleştirildiği aktarıldı. En az 7 kişinin yaralandığı belirtilen olayda en az bir kişinin hastaneye kaldırıldığı belirtildi.
Polisten gelen ilk bilgilere göre, saldırı rahibe okulunun 18 yaşındaki eski bir öğrencisi tarafından gerçekleştirildi.

Rusya'da manastır yakınında bombalı saldırı: Yaralılar var ile ilgili etiketler Rusya El Yapımı Patlayıcı yaralı manastır
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.