Rusya'da L-410 tipi bir uçak düştü: Arama-kurtarma çalışmaları sürüyor!

Rusya'da meydana gelen faciada L-410 tipi bir uçak yere çakıldı. Sibirya'da meydana gelen kazada, uçağın mürettebatının, uçak düşmeden önce 'motor arızası' nedeniyle acil durum sinyali verdiği öğrenildi. 4 kişinin öldüğü, 4 kişinin ise ağır yaralandığı kazada arama - kurtarma çalışmaları hala sürüyor.

Yerel sağlık servislerinin aktardığı bilgilere göre Rusya'da, Güneybatı Sibirya 'daki Kemerovo bölgesinde küçük bir uçağın düşmesiyle 4 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de ağır şekilde yaralandı.

Rusya merkezli TASS Haber Ajansı öncesinde, 'çift motorlu bir L-410 uçağının, paraşütçülük yapılan Tanay Havalimanı yakınında düştüğünü bildirmişti. 

DÜŞMEDEN ÖNCE ACİL DURUM SİNYALİ VERDİLER

Yerel yetkililerden alınan bilgiye göre ise mürettebat, düşmeden önce 'motor arızası nedeniyle acil durum sinyali' verdi.

Bir sağlık çalışanının Reuters'a verdiği bilgilere göre ise yaralılar havayoluyla hastanelere naklediliyorlar. 

ARAMA - KURTARMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Detay vermeyi reddeden Rus Sivil Havacılık Dairesi Sibirya Bürosu Rosaviatsia ise 'Arama - kurtarma çalışmaları hala sürüyor.' dedi.

 

 

Rusya'da L-410 tipi bir uçak düştü: Arama-kurtarma çalışmaları sürüyor! ile ilgili etiketler Rusya uçak kazası L-410 sibirya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.