Rusya’da kaplan eğitmenine saldırdı

Rusya’da düzenlenen sirkte kaplan dehşeti yaşandı. Yaptığı gösteride talimatlarına uymayan kaplana sopalarla müdehale eden sirk görevlisi, uğradığı saldırı sonucu yaralandı.

Ülkenin Novosibirsk kentinde sirk görevlisi gösteri esnasında yüzlerce kişinin önünde kaplanın saldırısına uğradı. O anlar, gösteriyi izlemek için gelen vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kayda alındı.

Rusya’da kaplan eğitmenine saldırdı

YARALANAN EĞİTMEN HASTNEYE KALDIRILDI

Görüntülerde, sahneye çıkan kaplanların yere yatarak birbirleriyle oyun oynadığı, daha sonra sirk görevlisinin sahneye gelişiyle kaplanlardan birinin eğitmene saldırdığı görüldü. Rus medyası, yaralanan eğitmenin yaralandığını tedavisi için hastaneye kaldırıldığını aktardı.

(DHA)

 

 

 

Rusya’da kaplan eğitmenine saldırdı ile ilgili etiketler Rusya Kaplan Saldırı sirk gösteri kaplan saldırısı sirk gösterisi sirk görevlisi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.