Rusya Ukrayna'ya ikinci füze saldırısını başlattı!

Rusya Ukrayna'ya ikinci füze saldırısını başlattığını açıkladı. Başkent Kiev'in merkezinde patlama sesi duyuldu. Yetkililer Rus ordusunun bu sabahın ardından ikinci bir füze saldırısına giriştiğini ifade etti.

Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik askeri müdahalesinde hedef aldığı bölgelerden başkent Kiev’de yeni bir patlama sesi duyuldu.

Kiev’de öğle saatlerinde duyulan yeni bir patlama sesine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Başkent Kiev'in de aralarında bulunduğu şehirlerde patlama sesleri duyuldu.

'YOĞUN BOMBA ATIŞI DUYDUK'

Ukrayna'da yaşayan ve CNN Türk yayınına katılarak son durumu canlı yayında anlatan iş insanı Bilgehan Evren, "Korkuyoruz ve tedirginiz" dedi ve ekledi: "Yollarda ne gibi sürprizlerle karşılaşacağımızı bilmediğimiz için bulunduğumuz yerde kalmayı tercih ettik. Sabah 5-6 gibi yoğun bomba atışı duyduk. Evler sarsıldı. Arkadaşlarının evlerinden dumanlar yükseldiğini söyleyen tanıdıklarım var. Yola çıkan arkadaşlardan aldığım mesajlara göre trafik çok sıkışık. Bir arkadaşım Bulgaristan'a gidiyordu, yollar tamamen tıkalı. Bizim Odessa'da ofisimiz var, Ukraynalılar tahliye ediliyor."

BAŞKENT BOŞALIYOR

Rusya- Ukrayna arasında devam eden saldırıların ardından vatandaşlar, sirenlerin çaldığı ve patlama seslerinin yükseldiği başkent Kiev’den ayrılmaya başladı. Halkın, bankamatik, önlerinde uzun kuyruklar oluşturarak paralarını çekmeye çalıştıkları ve valizini hazırlayanların metro istasyonlarına akın ettikleri görüldü.

Ukrayna halkının, savaş korkusuyla market önlerinde de yoğun kalabalık oluşturdukları görüldü. Başkent Kiev’de caddeler ve şehrin en işlek sokakları birkaç araç ve valizleri ile koşuşturan insanlarla doldu.

Esnafın, dükkanlarını kapattığı ve halkın korku içinde ya sığınaklara indiği ya da şehri terk etmeye çalıştığı bildiriliyor.

Rusya Ukrayna'ya ikinci füze saldırısını başlattı! ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna Putin Savaş füze saldırısı ukraynaya saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.