Rusya, Ukrayna ordusunu 'doğaüstü güçlerle kara büyü yapmakla' suçladı

Rusya, şimdi de Ukrayna askerlerini 'Şeytanın mührünü kullanarak doğa üstü güçlerle temasa geçmek ve silahlarına 'Kara Büyü' yapmakla' suçluyor. Rusya Devlet Televizyonu Ria Novosti, 'olayın belgelerini' yayımladığı haberinde 'Karanlık güçlerin şeytani mührünün' Ukrayna'ya ait terk edilmiş bir askeri karargahta bulunduğunu duyurdu. 

Rus Devlet televizyonunun iddiasına göre Ukrayna ordusunun terk edilmiş askeri üssünün duvarında 'şeytan mührü' bulundu.

'DİĞER DÜNYA GÜÇLERİNİN MÜRİTLERİ SİLAHLARINA KARA BÜYÜ YAPTI'

Rus devlet haber ajansı, bulunan sembolün Ukraynalı askerlerin 'kara büyü yaptığını' gösteren işaretler olduğunu iddia etti. RIA Novosti, 'diğer dünya güçlerinin müritlerinin silahlarını kutsamaya çalıştıklarını', böylece cephaneliklerine ekstra hasar vermek için ekstra enerji verdiklerini iddia ediyor.

Rusya, Ukrayna ordusunu 'doğaüstü güçlerle kara büyü yapmakla' suçladı

Luhansk bölgesindeki Trekhizbenka köyüne yakın mesafede, terk edilmiş hade bulunan bir Ukrayna askeri üssünün duvarında 'karanlık doğaüstü güçlerle' bağlantıları olduğuna inanıldığını iddia edilen bir sembol, yani 'şeytan mührü' bulundu.

KANLA YAPILMIŞ BAŞKA İŞARETLER VAR

Rus haber ajansı RIA Novosti, sembolün ve görünüşe göre kanla yapılmış diğer işaretlerin, Ukraynalı askerlerin 'kara büyü yaptıklarına' dair işaretler olduğunu iddia etti.

Haber ajansı, 'Karanlık güçlerin müritlerinin silahlarını kutsamaya ve kanla işaretler yapmaya çalıştıklarını', böylece cephaneliklerine bir hedefe çarptığında ekstra hasar vermek için ekstra enerji verdiklerini iddia ediyor.

RUS 'KÜLTÜRBİLİMCİ' AÇIKLADI: BU, BÜYÜLÜ BİR SEMBOL.

Rus kültürbilimci ve filozof Ekaterina Dais, siyah boyalı spreyle boyanmış bahse konu sembolün, anarşi, silahlar ve faşist sembolleri birleştiren 'karanlık güçlerin büyülü bir mührü' olduğunu iddia etti.

'DOĞAÜSTÜ GÜÇLERDEN SİLAH İSTİYORLAR'

Dais, sembolün yaratıcılarının silahlarını güçlendirmek için 'ritüeller gerçekleştirdiklerini' iddia etti veya doğaüstü güçlerden kendilerine silah gönderilmesini istediklerini söyledi.

Dais, siyah sembol için "Bu, kesişen birçok çizgiden oluşan büyülü bir sembol" dedi.

Rusya, Ukrayna ordusunu 'doğaüstü güçlerle kara büyü yapmakla' suçladı - Resim : 2

'Ne anlama geldiğini kesin olarak söylemek zor, içinde hem anarşinin ters çevrilmiş işaretini hem de 'SS' işaretinin bir kısmını görebilirsiniz, dairenin sol sektöründe açıkça görülebilir ve Almanca yazılmış, kılıç veya silah anlamına gelen İbranice 'zain' yazıyor.

Dais, mührün, çizen kişinin elini kaldırmadan çizildiğini iddia etti, bu da görünüşe göre 'doğaüstü' şeylere işaret ediyor.

Sembolün altında yazan 'Zain' kelimesinin ise İncil'deki İbranice'de 'kılıç' anlamına geldiğini söyledi. Dais, "Belki de büyünün yazarları silahları güçlendirmek için ayinler yaptılar ya da kendilerine daha fazla silah gönderilmesini "istediler" dedi.

'KAN KULLANARAK RİTÜEL YAPTILAR'

RIA Novosti, Ukraynalı askerlerin kara büyü uygulamalarında kan kullandıklarını da iddia etti.

Rusya, Ukrayna ordusunu 'doğaüstü güçlerle kara büyü yapmakla' suçladı - Resim : 3

RIA Novosti, askeri karargah binasının içinde Ukrayna'nın Donbas'taki kayıpları hakkında üzerinde kan lekeleri bulunan bir basın açıklaması kağıdı bulduklarını iddia etti.

Haberde, "Belgede kan izleri var, ancak başka hiçbir yerde böyle bir yok." deniyor ve Ukraynalı askerlerin bu kanı, yine, doğaüstü güçlerle temas kurmak için kullandığını ileri sürüyor.

 

SuperHaber | Cengiz Büyükuncu 

Kaynak: Ria Novosti (Rusya), Daily Mail (Birleşik Krallık)

Rusya, Ukrayna ordusunu 'doğaüstü güçlerle kara büyü yapmakla' suçladı ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya Savaş kara büyü doğaüstü şeytan mührü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.