Rusya, Türkiye uçuşlarını başlatabilir

Rusya Ulaştırma Bakanı Yevgeniy Ditrih, Türkiye'nin 15 Temmuz'da Rusya ile hava yolu ulaşımını tekrar başlatmaya yönelik teklifini değerlendirdiklerini bildirdi.

Ditrih, Rus haber ajansı TASS'a yaptığı açıklamada, Rusya'da yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle durdurulan uluslararası hava yolu ulaşımına dair değerlendirmelerde bulundu.

TARİH VERDİ

Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleriyle hava yolu ulaşımının yakında açılabileceğine işaret eden Ditrih, "BDT, bizim için tümüyle uluslararası bir bölge olarak sayılmaz. Bize daha yakınlar... Dolayısıyla BDT ile hava yolu ulaşımını diğer ülkelere kıyasla daha erken başlatabiliriz." dedi. Rusların en çok ziyaret ettiği ülkeler arasında ilk sıralarda yer alan Türkiye ile de hava yolu ulaşımının açılmasını değerlendirdiklerini bildiren Ditrih, "Türkiye'nin 15 Temmuz'da Rusya ile hava yolu ulaşımını tekrar başlatmaya yönelik teklifini değerlendiriyoruz." ifadesini kullandı.

 

Rusya, Türkiye uçuşlarını başlatabilir ile ilgili etiketler Rusya Türkiye Koronavirüs uçuşlar
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.