Rusya - Hırvatistan maçı ne zaman, hangi kanalda?

Rusya Hırvatistan maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Dünya Kupası'nda son 16'dan çıkarak çeyrek finale kadar yükselen Rusya ile Hırvatistan karşı karşıya gelecek. Ev sahibi takım Rusya ve sürpriz favorilerden olan Hırvatistan yarı final için sahada kozlarını paylaşacak. Peki Rusya Hırvatistan maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? İşte tüm detaylar...

Rusya Hırvatistan maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? 2018 Dünya Kupası'nın ev sahibi olan Rusya Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek. Yarı final için yarışacak olan iki takımda mutlak galibiyeti hedefliyor. Futbolseverler Rusya Hırvatistan maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta olduğunu merakla araştırıyor.  Peki Rusya Hırvatistan maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Tüm detaylar...

Rusya - Hırvatistan maçı ne zaman, hangi kanalda?

RUSYA HIRVATİSTAN MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Rusya ile Hırvatistan 7 Temmuz Cumartesi günü Fisht Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Saat 21:00'da başlayacak karşılaşma TRT1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

RUSYA'NIN DÜNYA KUPASI KADROSU

Kaleciler: Igor Akinfeev (CSKA Moskova), Vladimir Gabulov (Club Brugge), Andrei Lunev (Zenit)

Savunma: Vladimir Granat, Fedor Kudryashov (Rubin Kazan), Ilya Kutepov (Spartak Moskova), Igor Smolnikov (Zenit), Sergey Ignashevich, Mario Fernandez (CSKA Moskova), Andrey Semenov (Akhmat Grozny)

Orta saha: Yuri Gazinsky (Krasnodar), Alexander Golovin, Alan Dzagoev (CSKA Moskova), Alexander Erokhin, Yuri Zhirkov, Daler Kuzyaev (Zenit), Roman Zobnin, Alexander Samedov (Spartak Moskova), Anton Miranchuk (Lokomotiv Moskova), Denis Cheryshev (Villarreal)

Forvet: Artem Dzyuba (Arsenal Tula), Alexei Miranchuk (Lokomotiv Moskova), Fedor Smolov (Krasnodar)

HIRVATİSTAN'IN DÜNYA KUPASI KADROSU

Kaleci: Danijel Subasic (Monaco), Lovre Kalinic (Gent), Dominik Livakovic (Dinamo Zagreb).

Defans: Vedran Corluka (Lokomotiv Moskova), Domagoj Vida (Beşiktaş), Ivan Strinic (Sampdoria), Dejan Lovren (Liverpool), Sime Vrsaljko (Atletico Madrid), Josip Pivaric (Dinamo Kiev), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Duje Caleta-Car (Salzburg)

Orta saha: Luka Modric (Real Madrid), Ivan Rakitic (Barcelona), Mateo Kovacic (Real Madrid), Milan Badelj (Fiorentina), Marcelo Brozovic (Inter), Filip Bradaric (Rijeka)

Forvet: Mario Mandzukic (Juventus), Ivan Perisic (Inter), Nikola Kalinic (Milan), Andrej Kramaric (Hoffenheim), Marko Pjaca (Schalke 04), Ante Rebic (Eintracht Frankfurt)

Rusya - Hırvatistan maçı ne zaman, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Rusya Hırvatistan ne zaman saat kaçta hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.