Rusya, Ermenistan'a gizli silah yardımı yapıyor

Bundan 28 yıl önce Rusya’nın yardımı ile Dağlık Karabağ’ı işgal eden Ermenistan cephede savaşamıyor. SuperHaber, gizliden Ermenistan’a yardım eden Rusya'nın Dağlık Karabağ’da olmasının gerçek nedenine ulaştı. Dağlık Karabağ’ın Murov Dağı’nda bulunan 112 ton altın rezervini kaybetmek istemeyen Rusya'nın Ermenistan’a bunun için paralı askerler topladığı ortaya çıktı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Azerbaycan-Ermenistan çatışmaları bütün hızıyla sürüyor. Cephede ağır yenilgi almaya devam eden Ermenistan alçak saldırılarına devam ediyor.

Rusya'nın işgal altındaki Dağlık Karabağ’daki çatışmalarda tarafsız gibi gözükse de Ermenistan’a gizli silah yardımları yaptığı biliniyor. Geçtiğimiz günlerde Rusya’dan geçen bir İranlı şoför trenle Ermenistan’a götürülen silahlar ile mühimmatı görüntülemişti.

Rusya, Ermenistan'a gizli silah yardımı yapıyor

RUSYA ERMENİSTAN’A NEDEN PARALI ASKERLER TOPLUYOR?

Rusya’nın yardımı ile 1992’de Dağlık Karabağ’ı işgal eden Ermenistan, cephede savaşamıyor. Rusya’nın Dağlık Karabağ çatışmasında ordusu dağılan bozguna uğrayan ve kaçan Ermenistan ordusu için paralı askerler topladığı ifade ediliyor. SuperHaber, Rusya'nın Dağlık Karabağ’da olmasının gerçek nedenine ulaştı.

Rusya, Ermenistan'a gizli silah yardımı yapıyor - Resim : 2

İŞTE RUSYA İÇİN DAĞLIK KARABAĞ GERÇEĞİ!

İddialara göre, Dağlık Karabağ’ın Murov Dağı’nda bulunan 112 ton altın rezervini kaybetmek istemeyen Rus şirketi, Ermenistan’a paralı askerler topluyor.

MUROV DAĞI’NDA 112 TON ALTIN REZERVİ BULUNUYOR!

Murov Dağı’nda, 112 ton altın rezervine sahip olan Dağlık Karabağ'daki altının yüzde 99'unu kontrol eden Rusya'nın GeoProMining Gold şirketinin, bu rezervleri korumak için bölgeye çok sayıda silah ve paralı asker göndermeye başladığı bildirildi.

Rusya, Ermenistan'a gizli silah yardımı yapıyor - Resim : 3

Şirketin Karabağ'da altın üreten en büyük Rus şirketi olduğu ve bölgenin kontrolünün Azerbaycan'a devredilmesinin ardından ağır kayıplara uğrayacağı belirtildi. Bu nedenle Moskova destekli şirketin, bölgedeki altın rezervlerini kaybetmek istemediği için gizliden paralı asker topladığı belirtiliyor.

Rusya, Ermenistan'a gizli silah yardımı yapıyor ile ilgili etiketler Rusya Azerbaycan Ermenistan dağlık karabağ
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.