Rusya duyurdu: Kırım Köprüsü üzerindeki patlamada 3 kişi hayatını kaybetti!

Rusya Araştırma Komisyonu, Kırım Köprüsü'nde meydana gelen patlamada 3 kişinin öldüğünü açıkladı.

Dünya, Kırım Köprüsü üzerindeki patlamayı konuşuyor. 

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Savaşın kaderini değiştirecek olay sonrası Rusya Araştırma Komisyonu, Kırım Köprüsü'nde meydana gelen patlamada 3 kişinin öldüğünü açıkladı. 

BUNDAN SONRA NELER OLACAK?

Kırım Köprüsü'nün vurulmasına ilişkin yankılar devam ediyor. Rus vekil ise bundan sonra neler olacağını açıkladı.

 

''GÜÇLÜ BİR YANIT VERİLECEK''

Rusya parlamentosunun alt kanadı Duma'nın Savunma Komitesi üyesi Andrey Gurulev, Kırım Köprüsü'ne yönelik saldırıya acele etmeden güçlü bir yanıt verileceğini belirtti. Gurulev "Kesinlikle güçlü bir yanıta ihtiyacımız var, bu yanıtı vereceğiz . Ama acele etmeden her şeyi en ince ayrıntısına kadar hesaplamamız gerekiyor, şimdi asıl mesele duygulara teslim olmamak. Başkomutanımız dengeli ve güçlü kararlar vermesini iyi biliyor, bunu yapacak, eminim, zamanı geldi artık" açıklamalarını yaptı.

 

PATLAMAYA BOMBA YÜKLÜ ARAÇ NEDEN OLDU

Rus Ulusal Anti-Terör Komitesi yaptığı açıklamada, bomba yüklü bir kamyonun patlamaya neden olduğunu açıklandı. Bomba yüklü bir kamyonun patlamasının ardından demiryolu ile Kırım'a taşınan yedi petrol tankeri alev aldı. Daha sonra ise köprüde trafik durduruldu.

Rusya duyurdu: Kırım Köprüsü üzerindeki patlamada 3 kişi hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler Rusya Ukrayna patlama kırım köprüsü kerç köprüsü ölü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.